Atelier foto de stradă și testare echipamente Sony, cu Mirela Momanu

25 iunie 2022, ora 14:30

Despre eveniment

Îți e dor de evenimentele offline marca F64? De discuții cu alți membri ai comunității și de ture foto? Te invităm pe 25 iunie, de la ora 14:30, să explorăm străzi fermecătoare ale orașului București! Vei fi ghidat de Mirela Momanu și vei avea ocazia să testezi diverse echipamente Sony și felul în care acestea sunt potrivite pentru fotografia de stradă.

Te așteptăm la Dianei 11, la Have a Cigar Pub, pe 25 iunie, de la 14:30. De acolo vom lua echipamentele Sony și vom pleca să fotografiem străzile din zonă (Batiștei, Tudor Arghezi, Școalei, Ion Luca Caragiale etc.), ghidați de Mirela Momanu. Vom reveni apoi la Have a Cigar Pub, pentru a savura o cafea din partea casei, a socializa și a schimba impresii despre tura foto.

Speaker

Mirele Momanu

Absolventă a Facultății de Textile-Pielărie și Management Industrial din Iași, Mirela e dovada vie că o pasiune vie te poate ajuta să te reinventezi. În materie de fotografie, a absolvit scoala RGB Photography și Școala de Poetică Fotografică Francisc Mraz, plus cursul de formatori de la Euro Best Team.

Nestatornică și mereu în căutare de noi provocări, Mirela este președinte al Asociației Exposure și de membru fondator al festivalului internațional de fotografie Bucharest Photo Week.

Pasionată de fotografia de stradă, face parte din echipa de membri fondatori ai grupului PhotoTeam, cu care a printat și lansat un album de fotografie de stradă. Mai mult, a construit o întreagă comunitate în jurul pasiunii sale: grupul internațional de fotografie On SPOT, cu peste 8000 membri ce activează pe platfoma Facebook.

A organizat numeroase expoziții de fotografie și a avut apariții în mai multe publicații din afară și din țară, obținând numeroase premii și medalii în cadrul diverselor Saloane de Fotografie.

Ce echipamente vei putea testa?

Te așteptăm, pe 25 iunie, de la ora 14:30, la o tură foto într-o zonă istorică a Bucureștiului, unde vei avea ocazia să testezi echipamente Sony!