12 iunie 2024 Fotografia Reptilelor: De la Teorie la Practică

incepand cu 21 lei/luna prin

avans pe gustul tau
400lei
1920×1080-fb-event-atelier-reptile-early-bird (1)

Atelierul susținut de lectorul Doru Panaitescu ghidează o interacțiune captivantă și educativă despre reptile și modul în care acestea pot fi fotografiate, în siguranță și cu rezultate uimitoare.

Reptilele sunt o specie fascinantă pentru fotografi, în special pentru cei care preferă fotografia wildlife. Însă, acestea pot fi și periculoase. Alături de lectorul Doru Panaitescu, vei descoperi lumea reptilelor, speciile și denumirile lor, observând chiar asemănările și diferențele dintre ele. Fotografierea reptilelor necesită atât pasiune și multă răbdare, cât și cunoștințe despre tehnica necesară fotografierii acestora, pentru imagini captivante.

Cui i se adresează?

 • Fotografi de natură și wildlife: Profesioniști și amatori care doresc să își extindă portofoliul și să captureze imagini spectaculoase ale reptilelor în habitatul lor natural.
 • Biologi și herpetologi: Specialiști și cercetători care studiază reptilele și doresc să documenteze vizual specii pentru studii științifice, publicații sau educație.
 • Pasionați de reptile și terarii: Persoane care cresc sau colecționează reptile și doresc să le fotografieze în mod profesionist pentru a le împărtăși pe rețelele sociale, bloguri sau pentru vânzare.
 • Fotografi de animale de companie: Fotografii care lucrează cu diverse tipuri de animale de companie și doresc să-și diversifice portofoliul incluzând reptile.
 • Specialiști în conservare și activiști pentru mediu: Persoane implicate în conservarea reptilelor și a habitatelor lor care au nevoie de imagini puternice pentru a promova cauzele lor și a atrage atenția publicului asupra problemelor de mediu.
 • Entuziaști ai fotografiei macro și close-up: Fotografii interesați de detaliile și texturile unice ale pielii reptilelor și de tehnicile specifice necesare pentru a captura aceste imagini.

Dată: 12 iunie, între 17:00-20:30

Desfășurare:
TEORIE – 1H
PRACTICĂ – 2H Fotografierea subiectului Eublepharis macularius (Gecko leopard) în studioul din strada Bucovina 
REVIEW & FEEDBACK – 30 MIN

Locație: studioul F64 din strada Bucovina, nr. 2B, sector 3, București (vis-a-vis de stadionul Arena Națională)

Termen de plată: 4 zile din momentul înscrierii comenzii

Obiectivele atelierului:

 1. Familiarizarea participanților cu elementele de bază ale fotografiei reptilelor.
 2. Predarea tehnicilor de fotografiere a reptilelor în habitatul lor natural.
 3. Oferirea unor îndrumări pentru fotografierea reptilelor în aer liber.

Cerințe pentru participanți:

– fiecare participant va avea o cameră foto proprie;

– card de memorie;

– baterii încărcate pentru aparatul foto;

– laptop (opțional) pentru selecție și feedback.

Informații

 • Teme abordate 15
 • Chestionare 0
 • Durată 3 h si 30 min
 • Nivel Mediu spre Avansat
 • Perioada curs 12 iunie 2024
 • Elevi 3
 • Evaluări Da

Doru Panaitescu este un pionier al marketingului digital în România, având peste 20 de ani de experiență în domeniu. El a contribuit semnificativ la dezvoltarea marketingului online și este cunoscut pentru cursurile și seminariile sale despre publicitatea online. În plus, Doru este un pasionat naturalist și fotograf de wildlife, având un interes deosebit pentru reptile, amfibieni și alte animale sălbatice.

Doru Panaitescu organizează și diverse expediții și sesiuni de fotografie de natură, unde participanții pot învăța despre fauna europeană și pot fotografia animale sălbatice în habitatele lor naturale.

Recent, el a anunțat lansarea unui „hub” care conectează pasionații de natură cu ghizi de wildlife pentru excursii și sesiuni de fotografie https://www.dorupanaitescu.ro/

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

incepand cu 21 lei/luna prin

avans pe gustul tau
400lei

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *