Curs online Compozitia in fotografia de natura: 27-28.03.2021

Avatar utilizator
(0 recenzie)
400lei
unnamed
Dincolo de orice aspect tehnic, fotografiile frumoase se remarca prin compozitie si armonie vizuala. In acest curs aveti ocazia sa invatati care sunt principalele reguli de compozitie si cum trebuie sa le aplicam atunci cand fotografiem in natura.

 

Informatii importante:

Sedintele vor avea loc online, pe platforma Zoom Meeting.  Link-ul de acces il veti primi inainte cu 1 zi de desfasurarea cursului.

Termen de plata curs: 7 zile din momentul inscrierii comenzii 

Interval orar: 10:00 – 13:00

Suport de curs: acesta se trimite in format pdf, dupa finalizarea cursului, in saptamana urmatoare

Conditii de participare curs:

 1. In cazul in care nu intrunim numarul minim de 10 participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Daca nu veti putea participa in grupa reprogramata, comenzile achitate vor fi stornate integral.
 2. Contravaloarea comenzii se poate restitui doar inainte de inceperea cursului (cu 7 zile  fata de data mentionata) si in termen de 14 zile de la achizitia acestuia. In cazul imposibilitatii temporare de participare la orele de curs, clientul poate cere reprogramarea acestora la alte grupe sau la urmatoarele cursuri tinute de F64.
 3. Instalarea platformei Zoom Meeting.

Informații

 • Teme abordate 9
 • Chestionare 0
 • Durată 6 ore
 • Nivel Intermediar
 • Perioada curs 27-28.03.2021
 • Elevi 3
 • Certificat Nu
 • Evaluări Da

Dan practică fotografia de mai bine de 20 de ani și in 2007 a fondat PhotoLife, una dintre cele mai vechi și mai mari școli de fotografie din țară, unde a organizat până acum foarte multe cursuri și workshop-uri. În prezent este membru fondator și presedintele Forona (Organizatia Fotografilor de Natură din Romania) și se implică în numeroase proiecte fotografice ce vizează protecția mediului, alături de cele mai importante ONG-uri din domeniu cum ar fi WWF, Propark sau Conservation Carpathia. A fost publicat în numeroase reviste, printre care National Geographic, Photo Travel, National Geographic Traveler, Photo Magazine sau WWF Panda Magazine. Dan a avut 6 expoziții personale și numeroase videoproiectii și a participat la multe expozitii de grup. A vizitat și fotografiat până acum peste 30 de țări.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%