Compozitia in fotografia de portret: 8, 15 si 18 Iunie 2021

Avatar utilizator
(0 recenzie)
780lei 600lei
_DSC8333

V-ati intrebat vreodata care este diferenta intre o fotografie medie si una exceptionala? Cum iti dai seama cand o fotografie este buna? Ce anume face ca o fotografie sa fie remarcabila?
Unul din factorii de care trebuie sa tinem cont cand fotografiem oamenii este Compozitia. Ce format folosim, din ce unghi fotografiem, ce plan abordam, cum „asezam” un subiect in cadru si cum folosim spatiul negativ ? Care sunt regulile compozitiei, ce este perspectiva si de cate feluri este ea? Acestea sunt doar cateva din intrebarile la care veti gasi raspuns in acest curs.

Fotografia este despre comunicarea dintre fotograf si privitor. Hai sa invatam cum sa asezam fiecare element in cadru in asa fel incat sa directionam atentia catre subiectul nostru.

Informatii importante:

Cursul se va desfasura pe parcursul a 3 zile, fiecare sedinta avand 3 ore. Sedintele vor avea loc online, pe platforma Zoom Meeting.  Link-ul de acces il veti primi inainte cu 1 zi de desfasurarea cursului.

Termen de plata curs: 7 zile din momentul inscrierii comenzii

Interval orar: 18:00 – 21:00

Suport de curs: acesta se trimite in format pdf, dupa finalizarea cursului, in saptamana urmatoare

Conditii de participare curs:

 1. In cazul in care nu intrunim numarul minim de 8 participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Daca nu veti putea participa in grupa reprogramata, comenzile achitate vor fi stornate integral.
 2. Contravaloarea comenzii se poate restitui doar inainte de inceperea cursului (cu 7 zile  fata de data mentionata) si in termen de 14 zile de la achizitia acestuia. In cazul imposibilitatii temporare de participare la orele de curs, clientul poate cere reprogramarea acestora la alte grupe sau la urmatoarele cursuri tinute de F64.
 3. Varsta minima de participare: 16 ani.
 4. Instalarea platformei Zoom Meeting.

Informații

 • Teme abordate 15
 • Chestionare 0
 • Durată 9 ore
 • Nivel Incepator/Intermediar
 • Perioada curs 8, 15 si 18 Iunie 2021
 • Elevi 0
 • Certificat Nu
 • Evaluări Da

Luiza Marinas este un fotograf român, aplecat către fotografia fine art, conceptuală , portretistică, fotografia documentară și de călătorie. A început să fotografieze în 2007, când a decis să surprindă în imagini locurile în care călătorea în acel moment. Dar fotografia de călătorie nu a fost suficientă, așa că a început să se provoace cu diferite proiecte. Așa a început o frumoasă călătorie în lumea fotografiei fine art și conceptuală. A călătorit și a fotografiat oameni și locuri din România, Mongolia, Nepal, Argentina, India, Vietnam, Sri Lanka, Thailanda, Iordania și multe altele.

Fotografiile ei au fost publicate în numeroase publicații precum Geographic, Foto4all, www.nikonisti.ro, MyPortraitHub.com, Professional Photography UK, Bored Panda, Fine art Photography, Blur Magazine, Dodho și Vogue Italia.

Este autoarea mai multor expoziții personale și de grup în România și în străinătate. Luiza are mai multe premii de fotografie inclusiv locul 3 la Premiul Național, la Sony Photography Awards, 2014.

Luiza spune ca fotografia a ajutat-o să cunoască numeroase locuri, oameni, culturi, obiceiuri să se cunoască pe ea. Iar studiul fotografiei cu tot ce presupunea- partea tehnică, estetică, simbolistică, conceptuală au dus-o într-o lume în care analiticul se îmbină cu creativitatea într-un mod fascinant, iar ea simt să rămână un explorator fidel incurabil al acestui târam.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%