Curs foto acreditat-la sală-09 aprilie-06 iunie 2024

incepand cu 124 lei/luna prin

avans pe gustul tau
2.800lei 2.400lei
Travel,Photographer,Wearing,White,Sweater,Taking,A,Picture,Of,Balloons
Te asteptam la un curs foto acreditat, alaturi de Bogdan Zop, in care accentul este pus foarte mult pe practica, cursantii putand sa isi realizeze mare parte din portofoliul de examen sub indrumarea lectorului. Informatii importante: Cursul are Autorizatie (seria B nr. 0013111) pentru a acorda diplome de specializare care atesta calificarea de Fotograf, conform Standardului ocupational N.C./COR 343101. Acesta este updatat la 180 h conform noilor cerinte in vigoare. Cursul consta in 18 sedinte TEORIE , a cate 3h si 30 min., desfasurate in fiecare marti si joi. Interval orar: 18:00-21:30, cu pauze. Sedintele de PRACTICA vor consta in studiu individual, exemplificare si exercitii pentru peisaj/macro, portret, fotografie de strada, fotografie de studio, initiere in Adobe Lightroom, in fiecare week-end. Practica sustinuta de domnul lector se va desfasura la sala sau in alta locatie in functie de vreme.   Zilele libere stabilite prin lege nu sunt zile in care se va desfasura cursul. Locatie: studioul F64 din str.Bucovina nr.2B, sector 3, Bucuresti (vis-a-vis de stadionul Arena Nationala) Termen de plata curs: 4 zile din momentul inscrierii comenzii Alte informatii:
 • Scopul cursului este instruirea participantilor pentru a fotografia cu succes majoritatea subiectelor
 • Cursul se adreseaza atat pasionatilor cat si celor interesati de fotografia comerciala.
 • Cursul este recomandat doar posesorilor de aparate cu obiective interschimbabile: DSLR, SLT, mirrorless.
 • Cursul are o importanta componenta practica, cu exercitii si sesiuni foto in cadrul carora participanti vor realiza si mare parte din imaginile pentru portofoliu
Conditii de participare curs:
 1. In cazul in care nu intrunim numarul minim de 10 participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Daca nu veti putea participa in grupa reprogramata, comenzile achitate vor fi stornate integral.
 2. Contravaloarea comenzii se poate restitui doar inainte de inceperea cursului (cu 7 zile fata de data mentionata). In cazul imposibilitatii temporare de participare la orele de curs, clientul poate cere reprogramarea acestora la alte grupe sau la urmatoarele cursuri tinute de F64.
 3. Pentru intocmirea dosarului de participare, trebuie sa aveti la sala in ziua inceperii cursului xerox după urmatoarele documente:
 • copie a cartii de identitate;
 • copie a certificatului de nastere;
 • OBLIGATORIU! copie a diplomei de bacalaureat (liceu/licenta/master); *Formularul de inscriere la curs si contractul de formare profesionala vor fi completate si semate in prima zi de curs, cand se predau si actele.
4. Detinerea unui aparat foto DSLR/ SLT/mirrorless. Despre examen: diploma de specializare se obtine in urma unui examen sustinut la finalul cursului, ( IN BAZA UNEI PROBE GRILA DE SI A UNUI PORTOFOLIU CARE VA FI CREAT IN TIMPUL INDIVIDUAL DE PRACTICA). Examenul va avea loc un 1-2 zile dupa terminarea cursului. Pentru examen este necesar sa:
  • parcurgeti si sa finalizati cursul (se accepta maxim 4 absente/curs);
  • achitati taxa de examen in valoare de 150 lei. 
  • sa realizati un portofoliu de fotografii – tematica o sa fie comunicata de catre lector la prima sedinta de curs.
Beneficiaza de la pachetele recomandate de Bogdan ZOP
Kit Sony Incepatori/Travel
Kit Sony Travel/Strada
Kit Sony Eveniment
Kit Sony Sport/Concert
Kit Sony Culinar/Macro
Kit Sony Peisaj
Rucsaci Recomandati
Trepiede Recomandate

Informații

 • Teme abordate 27
 • Chestionare 0
 • Durată 180 ore
 • Nivel Toate nivelurile
 • Perioada curs 09.04.2024-06.06.2024
 • Elevi 2
 • Evaluări Da

Bogdan Zop a descoperit fotografia la 16 ani alaturi de o alta pasiune de a sa, mersul pe role. La acea varsta petrecea foarte mult timp in skateparkuri si a inceput sa-si fotografieze prietenii care faceau diverse scheme. Astfel prima sa dragoste este fotografia de sport extrem si actiune.
A absolvit Facultatea de Fotografie la Caterbury Christ Church University si a revenit in tara pentru a lucra ca fotograf freelancer. Are adunati si 5 ani de lucrat alaturi de echipa F64 ca si consultant de vanzari, inceputi inainte de facultate si terminati dupa.
Ulterior si-a luat inima in piept si de aprox. 8 ani este fotograf freelancer fulltime. Plecand de la fotografia de sport extrem, si-a dezvoltat foarte mult abilitatea de a suprinde instantanee, de a declansa in cel mai bun si inedit moment, astfel a deviat spre fotografia de eveniment, care este aproximativ 70% din practica sa.
A fotografiat evenimente pentru majoritatea brandurilor si agentiilor de publicitate din Romania, prin colaborari directe sau alaturi de alti fotografi colegi, festivaluri, concerte, evenimente sportive etc. De asemenea este foarte apropiat si de fotografia de familie, fiind foarte pasionat sa surprinda oamenii in cele mai frumoase momente din viata lor.
Ceilalti 30% se impart in diverse stiluri de fotografie, majoritatea fiind in jurul oamenilor: portrete, sedinte editoriale, fotografie de studio. Pe langa practica sa profesionala, in timpul liber este foarte pasionat de natura, de fotografia de peisaj, calatorie si animale.
De pe vremea cand era consultant la F64 si-a dezvoltat pasiunea de a da mai departe informatiile detinute si astfel de 4 ani tine cursuri pentru incepatori, pana acum avand aprox. 600 de cursanti cumulati.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

incepand cu 124 lei/luna prin

avans pe gustul tau
2.800lei 2.400lei