Curs foto acreditat-online-24 iulie-18 septembrie 2024

incepand cu 117 lei/luna prin

avans pe gustul tau
2.800lei 2.240lei
Portrait,Of,A,Photographer,Covering,Her,Face,With,The,Camera.
Informatii importante: Cursul are Autorizatie (seria B nr. 0013111) pentru a acorda diplome de specializare care atesta calificarea de Fotograf, conform Standardului ocupational N.C./COR 343101. Acesta este updatat la 180 h conform noilor cerinte in vigoare. Cursul consta in 18 sedinte TEORIE , a cate 3h si 30 min., desfasurate in fiecare luni si miercuri. * Sedintele vor avea loc online, pe platforma Zoom.  Link-ul de acces il veti primi inainte cu 1 zi de desfasurarea cursului. Interval orar: 18:00-21:30, cu pauze. Sedintele de PRACTICA vor consta in studiu individual cat si in alte activitati, exercitii sustinute de domnul lector prin videoconferinta in fiecare week-end. Zilele libere legale sunt zile in care cursurile nu se desfasoara. Termen de plata curs: 4 zile din momentul inscrierii comenzii. Conditii de participare curs:
 1. In cazul in care nu intrunim numarul minim de 8 participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Daca nu veti putea participa in grupa reprogramata, comenzile achitate vor fi stornate integral.
 2. Contravaloarea comenzii se poate restitui doar inainte de inceperea cursului (cu 7 zile  fata de data mentionata) si in termen de 14 zile de la achizitia acestuia.In cazul imposibilitatii temporare de participare la orele de curs, clientul poate cere reprogramarea acestora la alte grupe sau la urmatoarele cursuri tinute de F64.
 3. Pentru intocmirea dosarului de participare, trebuie sa ne trimiteti inainte de inceperea cursului, la adresa de e-mail academia@f64studio.ro, documentele mentionate AICI. *Este obligatoriu sa detineti macar diploma de BAC.
 4. Detinerea unui aparat foto.
 5. Dacă numărul maxim de participanți este atins înainte de începerea cursului, acesta nu va mai apărea pentru rezervare in pagina Academiei F64.
Despre examen: diploma de specializare se obtine in urma unui examen sustinut la finalul cursului, ( IN BAZA UNEI PROBE GRILA DE SI A UNUI PORTOFOLIU CARE VA FI CREAT IN TIMPUL INDIVIDUAL DE PRACTICA). Examenul va avea loc un 1-2 zile dupa terminarea cursului. Pentru examen este necesar sa:
 • parcurgeti si sa finalizati cursul (se accepta maxim 4 absente/curs);
 • achitati taxa de examen in valoare de 150 lei. 
 • sa realizati un portofoliu de fotografii – tematica o sa fie comunicata de catre lector la prima sedinta de curs.
Este necesara achitarea taxei de sustinere a examenului in valoare de 150 lei. (https://academia.f64.ro/cursuri/taxa-examen-pentru-cursurile-foto-acreditate/)  
Beneficiaza de la pachetele recomandate de Bogdan ZOP
Kit Sony Incepatori/Travel
Kit Sony Travel/Strada
Kit Sony Eveniment
Kit Sony Sport/Concert
Kit Sony Culinar/Macro
Kit Sony Peisaj
Rucsaci Recomandati
Trepiede Recomandate

Informații

 • Teme abordate 25
 • Chestionare 0
 • Durată 180 ore
 • Nivel Toate nivelurile
 • Perioada curs 24.07.2024-18.09.2024
 • Elevi 1
 • Evaluări Da

Bogdan Zop a descoperit fotografia la 16 ani alaturi de o alta pasiune de a sa, mersul pe role. La acea varsta petrecea foarte mult timp in skateparkuri si a inceput sa-si fotografieze prietenii care faceau diverse scheme. Astfel prima sa dragoste este fotografia de sport extrem si actiune.
A absolvit Facultatea de Fotografie la Caterbury Christ Church University si a revenit in tara pentru a lucra ca fotograf freelancer. Are adunati si 5 ani de lucrat alaturi de echipa F64 ca si consultant de vanzari, inceputi inainte de facultate si terminati dupa.
Ulterior si-a luat inima in piept si de aprox. 8 ani este fotograf freelancer fulltime. Plecand de la fotografia de sport extrem, si-a dezvoltat foarte mult abilitatea de a suprinde instantanee, de a declansa in cel mai bun si inedit moment, astfel a deviat spre fotografia de eveniment, care este aproximativ 70% din practica sa.
A fotografiat evenimente pentru majoritatea brandurilor si agentiilor de publicitate din Romania, prin colaborari directe sau alaturi de alti fotografi colegi, festivaluri, concerte, evenimente sportive etc. De asemenea este foarte apropiat si de fotografia de familie, fiind foarte pasionat sa surprinda oamenii in cele mai frumoase momente din viata lor.
Ceilalti 30% se impart in diverse stiluri de fotografie, majoritatea fiind in jurul oamenilor: portrete, sedinte editoriale, fotografie de studio. Pe langa practica sa profesionala, in timpul liber este foarte pasionat de natura, de fotografia de peisaj, calatorie si animale.
De pe vremea cand era consultant la F64 si-a dezvoltat pasiunea de a da mai departe informatiile detinute si astfel de 4 ani tine cursuri pentru incepatori, pana acum avand aprox. 600 de cursanti cumulati.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

incepand cu 117 lei/luna prin

avans pe gustul tau
2.800lei 2.240lei

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *