Curs foto online Sony mirrorless – 14 si 16 Decembrie 2021

Avatar utilizator
(0 recenzie)
200lei
Curs foto online Sony mirrorless

Seminarul se adreseaza fotografilor pasionati care sunt la primul lor aparat mirrorless si doresc sa il foloseasca cu adevarat, dincolo de modul Auto.

La acest curs va veti familiariza cu utilizarea aparatelor mirrorless si cu notiunile de baza ale tehnicii foto: expunere, balans de alb, focalizare, flash.

Informatii importante:

Termen de plata curs: 7 zile din momentul inscrierii comenzii 

Reducerea de 50 de lei se aplica celor care au achizitionat un aparat foto mirrorless Sony de la F64 si este valabila o singura data.  Pentru a beneficia de aceasta reducere avem rugamintea de a ne scrie pe e-mail, la adresa academia@f64studio.ro.
REDUCEREA se aplica doar la momentul inscrierii, nu se mai poate aplica dupa ce comanda a fost achitata!

Interval orar: 18:00-21:00

Sedintele vor avea loc online, pe platforma Zoom Meeting.  Link-ul de acces il veti primi inainte cu 1 zi de desfasurarea cursului.

Suport de curs: acesta se trimite pe e-mail  după finalizarea cursului, în saptamana  urmatoare.

Conditii de participare curs:

 1. In cazul in care nu intrunim numarul minim de 10 participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Daca nu veti putea participa in grupa reprogramata, comenzile achitate vor fi stornate integral.
 2. Contravaloarea comenzii se poate restitui doar inainte de inceperea cursului (cu 7 zile fata de data mentionata) si in termen de 14 zile de la achizitia acestuia.In cazul imposibilitatii temporare de participare la orele de curs, clientul poate cere reprogramarea acestora la alte grupe sau la urmatoarele cursuri tinute de F64.
 3. La acest curs pot participa persoane începând cu vârsta de 16 ani.
 4. Detinerea unui aparat foto Sony.

Informații

 • Teme abordate 12
 • Chestionare 0
 • Durată 6 ore
 • Nivel Incepatori
 • Perioada curs 14 si 16 Decembrie 2021
 • Elevi 3
 • Certificat Nu
 • Evaluări Da
Radu Grozescu

PHOTO TRAINER

Am luat primul contact cu fotografia la 12 ani, pe vremea fotografiei pe film alb/negru si a laboratorului clasic. In 1987 am inceput sa public in presa, apoi, intre 1990 si 1994 am fost fotoreporter angajat la ziare si reviste.

Din 1994 sunt fotograf independent, specializat in fotografii de prezentare pentru companii (corporate photography). Am inceput sa predau seminarii foto din 2009 si cursuri foto din 2011.In 2012 am preluat Cursul foto acreditat la F64, la care am avut peste 1000 de absolventi.

Cursul foto acreditat este destinat atat incepatorilor cat si pasionatilor de fotografie care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile foto sau chiar sa-si transforme pasiunea intr-o ocupatie.

La curs predau cele mai simple si rapide metode pentru a obtine fotografii cat mai bune direct din aparat. Exemplific in timp real pe DSLR-uri Canon, Nikon si Sony mirrorless, cursantii vazand setarile folosite si meniurile direct pe ecranul din sala.Cursul incepe cu lectii de tehnica fotografica si continua cu prezentarea domeniilor importante ale fotografiei: portret, eveniment, peisaj, arhitectura, produse/food. Exista un suport de curs complet, optimizat pentru citirea pe tableta sau computer.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%