Curs online – Planul de start pentru VLOGGING si creatie CONTINUT VIDEO

Avatar utilizator
(0 recenzie)
450lei
Cover-curs-VLOGGING

Daca vrei sa incepi un vlog sau sa creezi continut video pentru a-ti promova brand-ul personal, pentru a-ti promova afacerea, pentru a transforma continutul tau video in funnel de vanzare sau pentru a te promova ca freelancer, cu acest curs inveti cum sa creezi baza, startul corect in aceasta misiune.

Daca nu stii de unde sa incepi, despre ce sa creezi continut, cum sa iti alegi audienta sau cu ce echipamente sa realizezi continutul, acest curs este pentru tine.

Din ce in ce mai multe afaceri sau freelanceri au inceput sa isi promoveze brand-ul cu ajutorul continutului video. Continutul video este cel mai puternic tip de continut, iar tu, daca vrei sa te promovezi, ai nevoie de el.

Ca totul sa fie clar si sa functioneze, ai nevoie de un plan scris, concret, care sa cuprinda lucrurile esentiale si sa ofere claritate dumului tau.

La inceput esti tentat sa iti concentrezi energia catre lucruri care nu au o importanta atat de mare in crearea continutului video, dar te asigur ca dupa o perioada iti vei da seama care sunt cu adevarat lucrurile esentiale.

Acest curs iti da startul corect in crearea continutului.

Aici se regaseste experienta mea de peste 5 ani in creatie de continut video si practici validate prin colaborari cu brand-uri romanesti de renume. Totodata, am contribuit la sucesul a mii de creatori de continut prin tutorialele pentru creatie de content video de pe canalul meu de YouTube si prin planurile de Vlogging si continut video construite la workshop-urile sustinute de mine, in calitate de trainer.

Sunt convins ca realizarea planului pentru vlogging si continut video o sa iti ofere acel “aha” de care ai nevoie ca sa te apuci de treaba pe bune!

BONUS: o sesiune LIVE de Q&A cu trainer-ul, dupa parcurgerea intregului curs (data o sa fie anuntata ulterior)

Informatii importante:

Acest curs este inregistrat. Accesul la sedintele de curs si inregistrari se realizeaza dupa ce comanda este achitata si confirmata de catre colegii nostri.

Termen de plata: 7 zile din momentul inscrierii comenzii. Dupa confirmarea platii veti putea accesa video-urile.

Informații

  • Teme abordate 11
  • Chestionare 0
  • Durată 90 minute
  • Nivel Incepatori
  • Elevi 0
  • Certificat Nu
  • Evaluări Da
Gabriel V Barna

DIGITAL CREATOR / YOUTUBER

Gabriel V este Creator de continut si Vlogger cu experienta.

De-a lungul timpului a lucrat si lucreaza in continuare cu brand-uri marca F64 sau Cristian Onetiu si a atins rezultate excelente in conversie prin materialele video realizate.

De exemplu, in doar 8 luni a reusit sa creasca un canal de YouTube de la 300.000 de vizualizari la peste 1 Milion.

In momentul de fata este Vlogger, colaborator F64 pentru review-uri si consultanta de strategie pentru YouTube, creator de content pentru Cristian Onetiu si consultant Social Media.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%