Diana 1 size max

Diana Metiu

Doctor in arte vizuale, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul comunicarii publice si al consultantei de imagine, activeaza ca business si life coach, generand programe personalizate de dezvoltare personala; specialist in desen holistic, moderatorul emisiunii TV “CE NU STM CA NU STIM”. 

 

In calitate de profesor al Facultatii de Arte, Diana Metiu sustine cursuri, conferinte, tabere si ateliere de istoria artei, estetica, limbaj plastic, comunicare, creativitate, inovatie, discurs public, coaching, cuplu&feminitate si numerologie. 

 

Ca initiatoare a comunitatii “NASCUTI CREATIVI”, Diana ii indeamna si motiveaza pe cei din jurul sau sa isi exerseze capacitatea creatoare a mintii si abilitatile lor inovative, in asa fel incat rezultatele obtinute sa fie probate si spectaculoase si in cel mai scurt timp posibil.


Numerolog, director de dezvoltare al Asociatiei Numerologilor din Romania si trainer in numerologie cu o experienta de sute de cursuri, ateliere, sedinte de numero-coaching si de numero-business-coaching si analize numerologice personalizate, cu oameni din mai multe tari (Franta, Germania, Anglia, Spania, Austria, China, USA, Mexic, Canada, Italia, Grecia, Emirates, Cipru, Suedia, Egipt, Mali, Belgia, Italia, Cehia, Grecia, Croatia, Malta, Olanda, Elvetia).


Mai multe informatii despre Diana Metiu puteti gasi in Comunitatea nascuti creativi,               Coaching in paradis si Ce stim ca nu stim.

Alți membri