Speaker

Marian Sterea

SONY EUROPE IMAGING AMBASSADOR
Marian Sterea este pasionat de fotografie și înconjurat de tot ceea ce înseamnă în jurul lui fotografia. Este fotograf profesionist de nuntă de aproximativ 13 ani.
 

Marian Sterea este co-fondator al celei mai importante comunități de fotografi de nuntă și evenimente din România, WEDDCAMP Comunity, și unul dintre inițiatorii 2CreativeWorkshop. Cum se prezintă Marian Sterea pentru cei care nu îl cunosc?

“Iubesc fotografia, iubesc să transform momentele acelea imperfecte în emoții perfecte. Și iubesc să lucrez cu lumină și oamenii din jurul meu. Pentru mine fotografia nu este despre cele mai scumpe sau noi camere. Altminteri, banii îi investesc cu drag în echipamente, mai ales dacă este vorba despre lumini. Pentru mine, chiar și astăzi rămân valabile cuvintele lui Annabel Williams: Fotografia este 90% psihologie și 10% tehnică.”

Sony A7 IV
Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II
Sony 85mm F1.4 GM
Sony FE 24mm F1.4 GM
Sony 100mm F2.8 STF OSS GM
Sony 50mm F2.8 macro 1:1

Te așteptăm cu drag la eveniment, să povestim despre fotografia de portret și  despre cum pot influența obiectivele compoziția! Într-un interviu susținut în magazinul F64, Marian Sterea ne împărtășește de ce este utilizator Sony, dar și multe alte sfaturi de interes pentru orice fotograf.