WEBINAR GRATUIT

Sony ZV-10: Vlogging și Q&A, cu Dan Cadar

Ești curios să afli mai multe despre această cameră ce vine în întâmpinarea nevoilor din ce în ce mai complexe ale creatorilor de conținut din zilele noastre? Vei avea ocazia să pui orice întrebare despre ea în LIVE-ul susținut de Dan Cadar,  om de televiziune cu mulți ani de experiență și unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi români din zona tech.

Ce vei invata in acest webinar?

Vom afla în acest LIVE care sunt îmbunătățirile acestui nou model și de ce ar trebui să facă parte din geanta oricărui videograf sau creator de conținut. Printre cele mai importante puncte de discuție din sesiunea de Q&A, amintim:

  • De ce Sony ZV-10 este special concepută pentru creatorii de conținut video
  • Design-ul și funcționalitățile video avansate ale camerei
  • Posibilitățile de exprimare creativă pe care utilizarea acestei camere le oferă
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri.

trainer

DAN CADAR

Dan Cadar este editor coordonator al site-ului zonait.ro. zonait.ro acoperă domeniul tehnologiei de la smartphones, PC-uri și componente hardware, pana la aplicații si jocuri,  în recenzii cuprinzătoare, teste comparative și știri livrate in timp real.

“Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online”, ne povestește Dan Cadar.

Ești gata să afli cele mai interesante detalii despre camera Sony ZV-10? Înscrie-te și vei avea ocazia să intri în dialog cu Dan Cadar și să îi adresezi în direct întrebările tale!