Speakeri

Gianluca D'Amico

Ciao, sunt Gianluca, italian, adoptat de România de mai bine de zece ani. Am ajuns în Cluj ca și student Erasmus la facultate de Medicină Veterinara, iar acolo sunt și acum, cadru didactic. Veterinar, parazitolog, iubitor de munte și de fotografie de natura (de aceea am devenit și membru Forona), am să aleg mereu viața în aer liber oriunde ar fi: în munții Făgăraș sau în Africa. Călătoriile mele africane au început chiar în Kenia, în 2012 și au continuat în fiecare an cu scopuri diferite: cercetare, proiecte de medicină veterinară socială și de ce nu, fotografie!”

Horia Bogdan

Horia Bogdan este membru fondator FORONA (Asociatia Fotografilor de Natura din Romania) si co-fondator Go North – alaturi de care hoinareste peste tot prin lume, impartasindu-si experienta lui de fotograf alaturi de oameni faini.
Biolog de profesie, Horia a studiat si lucrat cu animalele mai bine de 13 ani, dupa care si-a luat-o “o auto-intitulata pauza” si a mers in Norvegia unde a devenit ghid pentru aurora boreala.
“Iubesc totul din natura – de la o libelula, la un stejar batran si pana la un fenomen atmosferic dramatic – si vreau sa incerc sa redau aceastra dragoste in fotografiile mele.”

Nikon 500mm DSLR F5.6E PF ED VR
Canon EF 500mm f/4 L IS II USM
Nikon AF-S 300mm f/4E PF ED VR NIKKOR
Canon EF 300mm DSLR F2.8L IS II USM
Sony 300mm f/2.8 G-Series
Sony 70-200mm F4.0 OSS G Obiectiv Sony FE
Canon RF 70-200mm F4 L IS USM
Nikon 70-200mm DSRL f/4G ED VR

Te așteptăm cu drag la eveniment, să povestim despre cum este să fotografiezi un safari din Africa, plus multe alte lucruri interesante !