WEBINAR GRATUIT

Cum sa fotografiezi noaptea fara trepied

Vrei să afli care este cheia succesului pentru rezultate bune de fiecare dată? Atunci te așteptăm la webinarul GRATUIT susținut de Radu Grozescu.

Deseori suntem puși în situația de a fotografia interioare și nocturne citadine fără a putea folosi un trepied. Scopul webinarului este să alcătuim împreună o rețetă de succes care ne va oferi rezultate bune de fiecare dată.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce vei invata in acest webinar?

trainer

RADU GROZESCU

Am luat primul contact cu fotografia la 12 ani, pe vremea fotografiei pe film alb/negru si a laboratorului clasic. In 1987 am inceput sa public in presa, apoi, intre 1990 si 1994 am fost fotoreporter angajat la ziare si reviste.

Din 1994 sunt fotograf independent, specializat in fotografii de prezentare pentru companii (corporate photography). Am inceput sa predau seminarii foto din 2009 si cursuri foto din 2011.In 2012 am preluat Cursul foto acreditat la F64, la care am avut peste 1000 de absolventi.

Cursul foto acreditat este destinat atat incepatorilor cat si pasionatilor de fotografie care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile foto sau chiar sa-si transforme pasiunea intr-o ocupatie.

La curs predau cele mai simple si rapide metode pentru a obtine fotografii cat mai bune direct din aparat. Exemplific in timp real pe DSLR-uri Canon, Nikon si Sony mirrorless, cursantii vazand setarile folosite si meniurile direct pe ecranul din sala.Cursul incepe cu lectii de tehnica fotografica si continua cu prezentarea domeniilor importante ale fotografiei: portret, eveniment, peisaj, arhitectura, produse/food. Exista un suport de curs complet, optimizat pentru citirea pe tableta sau computer.

Citește mai multe despre trainer aici.