Soluții de vlogging Sony cu Gabriel V. Barna

Vrei să afli cum te inspiri în alegerea subiectelor, cum îți prezinți povestea, cum te documentezi și ce echipament să foloști în clipurile tale? Atunci acest eveniment este pentru tine!

În ziua de astăzi poți face vlogging cu orice tip de device, de la telefon până la o cameră de acțiune. Diferența o face, evident, calitatea imaginii, dar depinde atât de ce fel de conținut vrei să livrezi cât și de bugetul fiecăruia dintre noi. Alături de Gabriel V. Barna vom povesti despre vlogging și soluții de vlogging Sony în funție de conținutul pe care vrei să-l livrezi.

Cine este Gabriel V. Barna?

De-a lungul timpului a lucrat și lucrează în continuare cu brand-uri precum F64 sau Cristian Onețiu și a atins rezultate excelente în conversie prin materialele video realizate. De exemplu, în doar 8 luni a reușit să crească un canal de YouTube de la 300.000 de vizualiăari la peste 1 Milion.

În momentul de față este Vlogger, colaborator F64 pentru review-uri și consultanță de strategie pentru YouTube, creator de content pentru Cristian Onețiu și consultant Social Media.

Dacă nu poți participa la evenimentul live, te încurajăm să te înscrii oricum iar noi îți putem trimite înregistrarea ulterior!

Ora începerii evenimentului

20:00

17 septembrie 2021

Ora estimată de încheiere

21:00

17 septembrie 2021

Locație

Online

Instructori