Povestea noastră

Bun venit la Academia F64!

155
evenimente anuale
60
Traineri
10000
Participanti anuali
215
Cursuri complete
Ne bucură interesul tău pentru a te perfecționa în domeniul imaginii.Pe lângă pasiune și un echipament bun, educaţia face diferența în ceea ce privește nivelul la care poate ajunge un fotograf.

CINE SUNTEM

Fiind un lider în comercializarea de echipamente foto-video dedicate atât începătorilor, entuziaștilor, cât și profesioniștilor, F64 s-a implicat activ încă de la început în educarea și dezvoltarea comunității foto-video din România. Încă din anul 2007, am început să organizăm primele crusuri, workshopuri și evenimente legate de pasiunea noastră comună, fotografia. Ulterior a devenit și videografia, fiind nelipsită din portofoliul unui creator de conținut.

Toți cei care doresc să se dezvolte, să își îmbogățească continuu cunoștințele și să intre în contact cu fotografi și videografi recunoșcuți în plan național și nu numai, să beneficieze de experiența și recomandările lor, vor găsi cu siguranță cel puțin un eveniment sau un curs interesant la Academia F64. Organizăm anul peste 150 de cursuri și evenimente, la care participă peste 10000 de persoane.

 Trainerii noștri sunt formatori de opinie, influenceri în domeniul foto, artiști cu o experiență medie de 13-15 ani în domeniu. În plus, sunt oameni care mai au o calitate: aceea de a fi și buni pedagogi, putând atât să predea cu succes mai departe informațiile acumulate de-a lungul anilor de practică, cât și să insufle bucuria de a descoperi tainele artei imaginii.

CE FACEM​

Legat de cursurile care au loc la Academia F64, acesta au teme variate, de la noțiuni introductive privind fotografia, până la noțiuni și tehnici pentru fotografi profesioniști, abordarea unor teme specifice sau anumite genuri fotografice. Vei găsi ceva util și practic în funcție de nevoile tale. Vrei să-ți obții diploma de fotograf? Bineînțeles, avem și cursuri acreditate.

Evenimentele organizate de F64 în colaborare cu principalii producători și furnizori de echipamente foto-video de pe piață, includ prezentări diverse lansări ale celor mai recente produse, sesiuni de testare a aparatelor și obiectivelor (touch & try), ieșiri și ture foto alături de fotografi consacrați dornici să vă ofere din cunoștințele și experiența lor. De asemenea, suntem constant prezenți în online, în special pe canalul de Youtube și pagina de Facebook, realizând o serie de transmisiuni video live în care abordăm toate genurile de fotografie, fie că e vorba despre discuții libere pe o temă dată, fie workshopuri practice în care ai șansa să vezi la lucru fotografi și videografi profesionisti.

Te invităm pe această cale în lumea cursurilor F64, descoperind împreună noutățile din domeniu, exersând și învăţând pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Trainerii noștri

Cunoaște o parte din membrii echipei noastre