FAQs

Cele mai frecvente întrebări

Aici veţi găsi răspunsurile la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit.

Comenzi

Venim in ajutorul tau, cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te inscrie la cursurile noastre:
1. Accesam produsul din sectiunea de cursuri si adaugam produsul in cos
2. Mergem catre cosul de cumparaturi si continuam spre finalizarea comenzii ( buton finalizare comanda)
3. Completam datele personale, alegem modalitatea de plata si plasam comanda Daca sunt mai multe persoane adaugam si numele celorlalte persoane.
4. Alegem modalitatea de plata: – online – locul este asigurat instant – prin transfer bancar (se primeste factura proforma pe mail iar in momentul in care banii intra in contul nostru, se primeste mail de confirmare a comenzii/locului la curs). Citim termenii si conditiile si bifam “Am citit si sunt de acord cu termeni si conditiile.”
5. Metoda de plata cu cardul/transfer bancar
– In cazul in care am ales plata cu cardul suntem redirectati catre site-ul PayU unde trebuie sa completam datele cardului pentru a finaliza tranzactia.
– In cazul in care am ales plata prin transfer bancar suntem redirectati catre pagina cu detalii despre transferul bancar.
6. Comanda a fost plasata
In saptamana premergatoare cursului, veti primi detalii referitoare la program/locatie si alte detalii pe care trebuie sa le cunoasteti despre curs.
Plata se poate realiza online cu cardul, prin transfer bancar (ordin de plata) sau numerar/card la casieria Showroom-ului F64.
Termenul de plata pentru cursuri este de maxim 7 zile din momentul înscrierii unei comenzi.
Da, sigur ca se poate, trebuie doar sa ne trimiteți un mail în care sa precizati numele persoanei care o sa participe la curs, precum și datele de contact ale acesteia: adresa de e-mail și telefon.
Actele se trimit doar după ce primiți informare pe e-mail de la dep.cursuri, iar regulile de trimitere o sa va fie explicată in cadrul aceluiași mail.

Întrebări legate de cursuri

Locul la curs este asigurat doar după ce plata este efectuată și veți primi un mail de confirmare din partea dep. cursuri.
Aparatul foto este obligatoriu, o agendă și un pix, iar în funcție de tematica cursului mai pot apărea și alte condiții precum: laptop, obiectiv, trepied.
Nu, pentru a putea participa la cursurile acreditate trebuie sa avetii minim 16 ani, iar pentru a sustine si examenul trebuie sa detineti o diploma de bacalaureat.
Nu, diploma de Fotograf se obține doar prin participarea la cursul foto acreditat și sustinerea examenului de la finalul acestuia.
Nu, trebuie sa veniți cu echipamentele dvs.personale. În funcție de tematica cursului, mai pot fi puse la dispoziție anumite echipamente de testat din partea anumitor furnizori de echipamente foto.

Nu ai găsit informația pe care o căutai?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.