CINE SUNTEM?

F64 Studio SRL este o companie inregistrata in Romania responsabila avand sediul social in Bucuresti, Str. Vigilentei, nr. 7, Sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6743/2001, avand Codul de identificare fiscala RO14080808, este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 10261.

DATE PERSONALE PRELUATE

Politica noastra personala de confiden?ialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Puteti vedea politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal.

F64 Studio este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume si prenume
  • E-mail
  • Numar de telefon
  • Detalii de facturare si plata

DE CE AVEM NEVOIE DE ELE?

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Comenzi F64

  • Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs
  • Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dvs
  • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura

Suport F64

  • Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema
  • Numar de telefon – va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrata pentru a documenta problema dvs si rezolvarea ei
  • Detalii IP & sesiune pe F64 – avem nevoie de aceste date pentru a va putea oferi serviciul de comunicare Chat si pentru a va putea raspunde la întrebari aflând ce pagini asi vizitat în cadrul sesiunii pe F64

Functionarea site-ului F64

  • Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet
  • Informatii cont F64 – informatiile dvs vor fi pastrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzatorilor nostri si site-ului F64 sa va ofere o experienta personalizata

Cu consimtamântul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal pentru trimiterea Newsletter-ului F64.

  • Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica într-un mod mai personal.
  • E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comportament online

  • Datele dvs personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi în politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri în aceasta pagina Politica cookies

CE FACEM CU ELE?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate în cadrul companiei F64 situata în România. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra are loc in Uniunea Europeana. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încarcate în Newsman,Mailchimp si Exponea care vor actiona ca împuterniciti pentru F64.Procesatorii opereaza livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Newsman,Mailchimp,Exponea

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

PayU, mobilPay si PlatiOnline – furnizori servicii de plata online

Google Analytics – furnizor analiza trafic site

Fan Curier si Urgent Cargus – furnizori servicii de curierat

CAT TIMP PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pâna când ne veti notifica ca nu mai doriti sa primi?i newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din F64 datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozi?iilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la dpo@f64studio.ro.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul în care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail dpo@f64.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plângere la ei.