CANON

ROADSHOW

23 – 31 MAI 2022

În perioada 23 – 31 mai 2022, F64 și Canon își unesc forțele și te invită la o nouă ediție RoadShow. Așa cum te-am obișnuit până acum, vei avea ocazia să testezi cele mai noi echipamente de la Canon, aparate și obiective din seria RF.

locații

În cadrul acestei ediții, orașele plasate pe harta Canon RoadShow sunt: Bacău, Galați, Buzău, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Pitești. Speakerii Canon Mircea Maieru și Cristian Vasile vor fi pregătiți să dezvăluie participanților cât mai multe despre echipamentele Canon.

SpeakerI

MIRCEA MAIERU

Îmi place să cred că mi-am format un stil propriu ca fotograf, încerc să nu copiez. Genurile de fotografie abordate de mine sunt foarte diverse, dar pot spune că sunt pasionat în primul rând de fotografia de stradă, care, pentru mine, reprezintă iîmbinarea perfectă între adevăr și fantezie, între surprinderea stării emoționale, înghețarea în timp a momentului și sculptarea acestuia după voia fotografului prin geometria realizată de lumină și umbre. Portretul este de asemenea un gen abordat des de mine, fie că este un instantaneu de stradă sau o expresie surprinsă la un eveniment, chiar și un cadru regizat poate străbate spre inima privitorului dacă ne arată esența sufletului personajului și fotograful construiește o poveste în jurul lui cu ajutorul fundalului și a luminii.

CRISTIAN VASILE

Portrete și fotografie de wildlife
Cristian Vasile (Igu) este renumit pentru portretele realizate în studio și pentru fotografia de acțiune. Pentru Cristian, fotografia echivalează cu explorarea, așa că în expedițiile sale îi este util autofocusul extrem de exact, stabilizarea senzorului și cele două sloturi de card. 

agenda evenimentelor

Descoperă mai jos oraşele şi locaţiile în care au loc prezentările şi sesiunile touch&try. Nu amâna înscrierea, numărul de participanţi este limitat!

#5. Râmnicu Vâlcea, 30 mai, ora 17:30

Locație: Trattoria Bella Giornata

#6. Pitești, 31 mai, ora 17:30 – Atelier Restaurant

Locație: Atelier Restaurant

Ce echipamente foto-video vei putea testa la evenimentele din Canon RoadShow 2021?

Cele mai noi aparate mirrorless produse de Canon, dar și o mulțime de obiective compatibile cu ele.

Canon EOS R
Canon EOS R6
Canon EOS R5

Veți putea testa, de asemenea, și o gamă variată de obiective Canon RF:

Vă recomandăm să aduceți cu voi propriile carduri de memorie!

Te așteptăm cu drag la Canon RoadShow în mai 2022, unde poți descoperi care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!