Eveniment online

Canon Webinar practic

Mini concert live cu Doru Iacovescu

25 martie, ora 19:00

Despre eveniment

Pe 25 martie de la ora 19:00 te invităm într-un decor de spectacol cu muzică live, pentru a discuta și a vedea practic felul în care te poți folosi de camerele Canon într-un setup multicameră pentru live streaming, împreună cu Doru Iacovescu, cameraman și DOP cu experiență, și cu un tânăr muzician român, Ștefan Milutinovici, ce ne va purta prin vremuri și armonii muzicale autohtone și nu numai, cu o varietate de instrumente precum chitară, fluier, caval și buzuki, care într-un concert își doresc să fie și văzute, nu doar ascultate.

Speaker

Doru Iacovescu

Doru Iacovescu a terminat Facultatea de Cinematografie, Specializarea Imagine de film și TV. A urmat cursurile de master, specializarea „Programe Audiovizuale” – UNATC. Lucrează ca Director de Imagine la TVR. A avut prilejul de a lucra cu oameni foarte buni din televiziune și firme de producție. Împreună au realizat filme documentare, emisiuni muzicale, videoclipuri, reportaje, anchete și cateva spoturi publicitare. Consideră că are cea mai frumoasă meserie din lume, deoarece face ceea ce-mi place. În prezent se ocupă și de videografia de nuntă. Nu este singurul care face asta, însă crede că reușește să redea o notă de unicitate prin stilul filmării și al montajului: mișare dinamică, montaj ritmic și atentie pentru detalii. Câteva dintre filmele a căror imagine a realizat-o au primit recunoașteri interne și internaționale.

Produsele despre care vom discuta în webinar

Canon, provider de soluții broadcast multicam, invită la un spectacol camerele video XA11 și XA40, modele profesionale compacte, proiectate pentru lucrul la evenimente, atât artistice cât și conferințe, training sau aplicații on stage și in house. Le vom conecta la un switcher video și le vom vedea la treabă, discutând în detaliu despre posibilități și moduri de lucru.
Canon XA11
Canon XA40
Canon XA50
Canon XF400

Biletul la concert este curiozitatea pentru filmare și live streaming, cu muzica și detaliile tehnice facem noi cinste.

Te așteptăm!