WEBINAR GRATUIT

Importanta contentului video pentru business-ul tau

 

14 septembrie, ora 19:00

Despre eveniment

Învață cum poți atrage trafic și clienți noi pentru business-ul tău, realizând conținut video de calitate! Și mai mult, cum faci ca acest conținut să îți genereze conversii. Vom explicate totul LIVE, pe 14 septembrie de la ora 19:00.
Ce subiecte de interes vom atinge?
🔸 Cum să vinzi produse prin intermediul materialelor video
🔸 Ce este și de ce să faci marketing prin conținut (de calitate, relevant)
🔸 Cum pregătești video-uri pentru fiecare stadiu din sales funnel
🔸 Cele mai bune practici pentru crearea de video-uri la prezentări de produs
🔸 Setup-uri de echipamente și accesorii ideale, recomandate pentru realizarea de conținut video in-house (pentru toate bugetele ți situațiile/domeniile de activitate)
🔸 Pachete și prețuri speciale pentru aceste echipamente pe F64.ro
🔸 Q&A LIVE cu speakerii eventului, pentru a primi răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți pe această tematică.

Speakeri

Webinarul va fi susținut de Cosmin Daraban, CEO & Co-Founder Gomag, iar sesiunile despre setup-uri de „studio-uri” in-house vor fi susținute de Vladimir Chetroiu, Product Manager Audio-Video F64, care va prezenta cele mai bune dispozitive pentru content marketing.

Despre Trainer

COSMIN DARABAN

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor.
 
Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc.
 
De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme iar, in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2200 de magazine online, din toate industriile.

Despre Trainer

VLADIMIR CHETROIU

Vladimir s-a alăturat echipei F64 în anul 2009, pentru o bună perioadă de timp ocupându-se de productia video in house a F64, unde a regizat, filmat și produs clipuri de training, pentru evenimente sau pentru promovarea produselor și serviciilor existente. Totodată, a prezentat produse sau teme fotografice în cadrul unor emisiuni televizate de profil de la DIGI24 și ProTV (I like IT). În prezent este Product Manager Audio-Video F64, cu experiență în consultanță și coordonarea echipei de specialiști video ai F64.

Vrei să înveți cum să-ți echipezi afacerea pentru a profita la maxim de ceea ce poate oferi video marketing-ul? Înscrie-te la webinarul LIVE, gratuit, de pe  14 septembrie, de la ora 19:00.