Curs foto acreditat

Vei obtine o diploma acreditata cu care vei putea profesa ca Fotograf

Ce vei invata?

Functionarea si utilizarea aparatului tau

Declansarea

Expunerea: timp, diafragma, sensibilitate

Moduri de expunere, corelatii timp/diafragma/sensibilitate

Focalizarea

Tipuri de obiective

Metode close-up si macro

Balansul de alb

Flash-ul, moduri de lucru, utilizare

Ministudioul: comanda flash-uri, trusa de lumini

Aspectul imaginii

Portrete lumina existenta, blende, flash

Portrete cu flash-uri laterale, iluminare in locatie

Compozitie foto

Produse, food, exercitii practice

Fotografii evenimente

Peisaj, arhitectura, nocturne

Filtre foto

Fotografie pentru companii

Despre trainer

Radu Grozescu

Am luat primul contact cu fotografia la 12 ani, pe vremea fotografiei pe film alb/negru si a laboratorului clasic. In 1987 am inceput sa public in presa, apoi, intre 1990 si 1994 am fost fotoreporter angajat la ziare si reviste.

Din 1994 sunt fotograf independent, specializat in fotografii de prezentare pentru companii (corporate photography). Am inceput sa predau seminarii foto din 2009 si cursuri foto din 2011.In 2012 am preluat Cursul foto acreditat la F64, la care am avut peste 1000 de absolventi.

Cursul foto acreditat este destinat atat incepatorilor cat si pasionatilor de fotografie care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile foto sau chiar sa-si transforme pasiunea intr-o ocupatie.

La curs predau cele mai simple si rapide metode pentru a obtine fotografii cat mai bune direct din aparat. Exemplific in timp real pe DSLR-uri Canon, Nikon si Sony mirrorless, cursantii vazand setarile folosite si meniurile direct pe ecranul din sala.Cursul incepe cu lectii de tehnica fotografica si continua cu prezentarea domeniilor importante ale fotografiei: portret, eveniment, peisaj, arhitectura, produse/food. Exista un suport de curs complet, optimizat pentru citirea pe tableta sau computer.

Testimoniale cursanti

“Mi-a placut foarte mult cursul. Informatiile au fost foarte bine structurate si explicate clar, cu demonstratii pe aparatele foto ale cursanților. Suportul de curs primit e cuprinzator, incluzand tot ceea ce trebuie sa stii pentru a realiza fotografii reusite direct din aparat.Teoria a fost mereu insotita de practica. Domnul profesor are o rabdare si un calm desavarsit, raspunzand tuturor intrebarilor puse. Nu mai vorbesc despre finul simt al umorului care destinde atmosfera si face experienta invatarii extrem de placuta. In concluzie, nu ezitati sa va inscrieti la acest curs. Merita!”

Mihaela Nastase

“Profesorul este cu adevarat un expert, cu exemple din experienta reala, cu demonstratii in timpul cursului. Am inteles pentru prima data, coerent si complet toti termenii folositi de fotografii profesionisti. Pe langa toate cele mentionate, Dl Profesor se pricepe si sa spuna povesti, este amuzant, si te tine complet focusat pe curs si informatiile livrate.”

Denisa Despa

“O experienta foarte utila si placuta in egala masura. Cursul este bine sistematizat si inglobeaza o experienta indelungata in domeniul fotografiei. Domnul Radu Grozescu gandeste si priveste ca un fotograf iar prin intermediul metodei sale pedagogice aparte, reuseste sa transmita foarte eficient continutul cursului. Discursul este incarcat de umor de bun gust, creeaza o atmosfera relaxata si invita la interactiune.”

Bogdan Banu

“Este un curs care este excelent pentru cei pasionați și dornici să învețe despre bazele fotografiei dar și a afla detalii care te vor ajuta, chiar daca te consideri mai avansat.”

Cristian Codrescu

“A fost o experienta super. Chiar daca ai experiente in domeniu, mereu este ceva nou de invatat.”

Stefan Doncean

    Te-am convins?

    Dă click pe butonul de mai jos și obține diploma de fotograf!