Compozitie in fotografie

incepand cu 6 lei/luna prin

avans pe gustul tau
100lei
1600×790-cover-curs-compozitie

Crezi că nu poți obține imagini de impact pentru că nu ai încă cel mai performant echipament sau nu ai talent? Noi credem că de fapt ai nevoie de răbdare, perseverență, cunoașterea regulilor de compoziție și multă, multă practică. Compoziția este una din cele mai importante abilități pe care fiecare pasionat de fotografie ar trebui să o aibă. Oricine poate apăsa pe buton și surprinde o scenă la un moment dat.  Dar pentru a face o fotografie uimitoare este nevoie de puțin mai mult decât un aparat performant și voință.
Deși de multe ori ignorate, din neatenție sau neștiință, regulile de compoziție trebuie însușite, astfel încât mesajul vizual să fie comunicat cât mai eficient.
De la linii, texturi, perspectivă, contrast, cromatică, proporții, ritm și perspectivă, totul contribuie la afirmarea unui echilibru și al unei armonii în imaginea finală, rezultatul fiind unul de impact și memorabil.

Hai sa exploram impreuna cursul online de compoziție în fotografie!

Termen de plata: 4 zile din momentul inscrierii comenzii. Dupa confirmarea platii veti putea accesa materialul de curs.

Informații

  • Teme abordate 21
  • Chestionare 3
  • Nivel Incepator
  • Elevi 198
  • Evaluări Da
Cristina Garlesteanu

STREET PHOTOGRAPHER

A urmat Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, insa pasiunea pentru fotografie a facut-o sa se apropie tot mai mult de acest domeniu. De asemenea, coordoneaza activitatea de comunitate si blogul F64, premiat de trei ori in cadrul Webstock Awards la categoria bloguri de companie.
Co-fondator Bucharest Photo Week si On Spot.
A publicat fotografii si articole in revistele din Romania si nu numai, tiparite sau doar online. A participat la numeroase expozitii de grup, atat in tara, cat si in strainatate, cea mai recenta in SUA (New York). Una dintre fotografiile sale de strada a fost pe lista extinsa de la Sony World Photography Awards 2018. Este membra Women Street Photographers si are o imagine inclusa in cartea publicata in martie 2021 de Prestel-USA.
Autoarea cartii “Dincolo de creativitate si fotografie” (aprilie 2021), lector in cadrul Academiei F64 si fost lector RGB Photography.

Vezi portofoliul Cristinei: https://creativedu.ro/portofoliu-cristina-garlesteanu/

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

incepand cu 6 lei/luna prin

avans pe gustul tau
100lei