Curs foto acreditat-la sala-30 septembrie-11 decembrie 2024

incepand cu 117 lei/luna prin

avans pe gustul tau
2.800lei 2.240lei
Grupa de seara
Informatii importante: Cursul are Autorizatie (seria B nr. 0013111) pentru a acorda diplome de specializare care atesta calificarea de Fotograf, conform Standardului ocupational N.C./COR 343101. Acesta este updatat la 180 h conform noilor cerinte in vigoare. Cursul consta in 22 sedinte TEORIE , a cate 3h, desfasurate in fiecare luni si miercuri. Interval orar: 18:00-21:00, cu pauze. Sedintele de practica vor consta in studiu individual cat si in alte activitati, exercitii sustinute de domnul lector la sala sau in alta locatie in functie de vreme, in fiecare week-end. Zilele libere de la stat sunt respectate si nu vor fi zile de curs. Locatie: studioul F64 din str.Bucovina nr.2B, sector 3, Bucuresti (vis-a-vis de stadionul Arena Nationala) Termen de plata curs: 4 zile din momentul inscrierii comenzii  Alte informatii:
 • Scopul cursului este instruirea participantilor pentru a fotografia cu succes majoritatea subiectelor
 • Cursul se adreseaza atat pasionatilor cat si celor interesati de fotografia comerciala.
 • Cursul este recomandat doar posesorilor de aparate cu obiective interschimbabile: DSLR, SLT, mirrorless.
 • Toate notiunile tehnice din curs sunt exemplificate si in timp real pe ecranul din sala, participantii vizionand simultan LCD-ul aparatului pe care se face demonstratia.
 • Suportul de curs este optimizat atat pentru citire pe tableta cat si pe computer. Este oferit participantilor cu un usor avans fata de lectia predata de catre lector.
Conditii de participare curs:
 1. In cazul in care nu intrunim numarul minim de 10 participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Daca nu veti putea participa in grupa reprogramata, comenzile achitate vor fi stornate integral.
 2. Contravaloarea comenzii se poate restitui doar inainte de inceperea cursului (cu 7 zile fata de data mentionata). In cazul imposibilitatii temporare de participare la orele de curs, clientul poate cere reprogramarea acestora la alte grupe sau la urmatoarele cursuri tinute de F64.
 3. Pentru intocmirea dosarului de participare, trebuie sa aveti la sala in ziua inceperii cursului xerox după urmatoarele documente:
 • copie a cartii de identitate;
 • copie a certificatului de nastere;
 • OBLIGATORIU copie a diplomei de bacalaureat (liceu/licenta/master); *Formularul de inscriere la curs si contractul de formare profesionala vor fi completate si semate in prima zi de curs, cand se predau si actele.
4. Detinerea unui aparat foto DSLR/ SLT/ mirrorless. Despre examen: diploma de specializare se obtine in urma unui examen sustinut la finalul cursului, ( IN BAZA UNEI PROBE GRILA DE SI A UNUI PORTOFOLIU CARE VA FI CREAT IN TIMPUL INDIVIDUAL DE PRACTICA). Examenul va avea loc un 1-2 zile dupa terminarea cursului.  Pentru examen este necesar sa:
  • parcurgeti si sa finalizati cursul (se accepta maxim 4 absente/curs);
  • achitati taxa de examen in valoare de 150 lei. 
  • sa realizati un portofoliu de fotografii – tematica o sa fie comunicata de catre lector la prima sedinta de curs.
Beneficiaza de la pachetele recomandate de Radu GROZESCU
Kit Nikon - On A Budget
Kit Nikon - Calatorii
Kit Nikon - Obiective
Kit Tamron - Pentru Story

Informații

 • Teme abordate 12
 • Chestionare 0
 • Durată 180 ore
 • Nivel Incepator
 • Perioada curs 30 septembrie-11 decembrie 2024
 • Elevi 0
 • Evaluări Da
Radu Grozescu

PHOTO TRAINER

Am luat primul contact cu fotografia la 12 ani, pe vremea fotografiei pe film alb/negru si a laboratorului clasic. In 1987 am inceput sa public in presa, apoi, intre 1990 si 1994 am fost fotoreporter angajat la ziare si reviste.

Din 1994 sunt fotograf independent, specializat in fotografii de prezentare pentru companii (corporate photography). Am inceput sa predau seminarii foto din 2009 si cursuri foto din 2011.In 2012 am preluat Cursul foto acreditat la F64, la care am avut peste 1000 de absolventi.

Cursul foto acreditat este destinat atat incepatorilor cat si pasionatilor de fotografie care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile foto sau chiar sa-si transforme pasiunea intr-o ocupatie.

La curs predau cele mai simple si rapide metode pentru a obtine fotografii cat mai bune direct din aparat. Exemplific in timp real pe DSLR-uri Canon, Nikon si Sony mirrorless, cursantii vazand setarile folosite si meniurile direct pe ecranul din sala.Cursul incepe cu lectii de tehnica fotografica si continua cu prezentarea domeniilor importante ale fotografiei: portret, eveniment, peisaj, arhitectura, produse/food. Exista un suport de curs complet, optimizat pentru citirea pe tableta sau computer.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

incepand cu 117 lei/luna prin

avans pe gustul tau
2.800lei 2.240lei