Fotografia de portret: importanta obiectivelor si a compozitiei

Gratuit
1600 x 790 event-Importanta obiectivelor si a compozitiei in fotografia de portret, cu Luiza Marinas-fara-text-si-speaker (1)

Vrei să știi mai multe despre fotografia de portret? Înscrie-te și vezi webinarul alături de Luiza Marinaș dedicat portretului și compoziției.

Ce vei învăța alături de Luiza ?

🔸 Cum să compui perfect un subiect în cadru fotografic
🔸 Ce includem și ce excludem din fotografiile noastre la nivel de compoziție
🔸 Rolul obiectivelor în compoziție
🔸 Avantaje și dezavantaje ale diverselor focale în portret
🔸 Puterea de a atrage atenția cu ajutorul compoziției. Liniile și rolul acestora în direcționarea privirii
🔸 Care sunt trucurile pe care le poți folosi în compoziție pentru a crea imagini cu impact
🔸 ​​​​​​​Greșeli comune în fotografia de portret și cum pot fi evitate

Informații

  • Teme abordate 24
  • Chestionare 0
  • Durată 1 ora
  • Nivel Incepator
  • Perioada curs Nelimitat
  • Elevi 557
  • Evaluări Da

Luiza Marinas este un fotograf român, aplecat către fotografia fine art, conceptuală , portretistică, fotografia documentară și de călătorie. A început să fotografieze în 2007, când a decis să surprindă în imagini locurile în care călătorea în acel moment. Dar fotografia de călătorie nu a fost suficientă, așa că a început să se provoace cu diferite proiecte. Așa a început o frumoasă călătorie în lumea fotografiei fine art și conceptuală. A călătorit și a fotografiat oameni și locuri din România, Mongolia, Nepal, Argentina, India, Vietnam, Sri Lanka, Thailanda, Iordania și multe altele.

Fotografiile ei au fost publicate în numeroase publicații precum Geographic, Foto4all, www.nikonisti.ro, MyPortraitHub.com, Professional Photography UK, Bored Panda, Fine art Photography, Blur Magazine, Dodho și Vogue Italia.

Este autoarea mai multor expoziții personale și de grup în România și în străinătate. Luiza are mai multe premii de fotografie inclusiv locul 3 la Premiul Național, la Sony Photography Awards, 2014.

Luiza spune ca fotografia a ajutat-o să cunoască numeroase locuri, oameni, culturi, obiceiuri să se cunoască pe ea. Iar studiul fotografiei cu tot ce presupunea- partea tehnică, estetică, simbolistică, conceptuală au dus-o într-o lume în care analiticul se îmbină cu creativitatea într-un mod fascinant, iar ea simt să rămână un explorator fidel incurabil al acestui târam.

Review

Evaluare medie

5
1 review-uri

Evaluare detaliată

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
  • Informatii utile

    Orice informatie e binevenita! Nu i foarte complex, dar pentru inceput e ce trebuie. Multumesc pentru oportunitatea de a invata cate ceva