Taxa examen – pentru Cursurile foto acreditate

Avatar utilizator
(0 recenzie)
150lei
1600×790-imagine-cursuri

Aceasta taxa de examen se achita de catre toti clientii care parcurg cursurile acreditate ale F64:

– Curs foto acreditat (grupa de seara, grupa de weekend si grupa intensiva) – cu Radu Grozescu

Termen de plata: 7 zile de la data inscrierii comenzii. Participarea la examen este asigurata doar dupa efectuarea platii.

Informații

  • Teme abordate 0
  • Chestionare 0
  • Nivel Incepator
  • Perioada curs Engleză
  • Elevi 81
  • Certificat Nu
  • Evaluări Da
Curriculum-ul este gol
Radu Grozescu

PHOTO TRAINER

Am luat primul contact cu fotografia la 12 ani, pe vremea fotografiei pe film alb/negru si a laboratorului clasic. In 1987 am inceput sa public in presa, apoi, intre 1990 si 1994 am fost fotoreporter angajat la ziare si reviste.

Din 1994 sunt fotograf independent, specializat in fotografii de prezentare pentru companii (corporate photography). Am inceput sa predau seminarii foto din 2009 si cursuri foto din 2011.In 2012 am preluat Cursul foto acreditat la F64, la care am avut peste 1000 de absolventi.

Cursul foto acreditat este destinat atat incepatorilor cat si pasionatilor de fotografie care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile foto sau chiar sa-si transforme pasiunea intr-o ocupatie.

La curs predau cele mai simple si rapide metode pentru a obtine fotografii cat mai bune direct din aparat. Exemplific in timp real pe DSLR-uri Canon, Nikon si Sony mirrorless, cursantii vazand setarile folosite si meniurile direct pe ecranul din sala.Cursul incepe cu lectii de tehnica fotografica si continua cu prezentarea domeniilor importante ale fotografiei: portret, eveniment, peisaj, arhitectura, produse/food. Exista un suport de curs complet, optimizat pentru citirea pe tableta sau computer.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%