Canon SPEED DATING – Testează Canon R5 și Canon R6

F64 împreună cu Canon România te invită la o sesiune de testare ale celor mai hot aparate mirrorless full-frame, R5 și R6. Pe lângă acestea, vei avea ocazia să testezi și cele mai în performante obiective (Canon RF), special proiectate pentru sistemul EOS R.

 

Vrei să participi? Lasă în comentarii o fotografie tare din portofoliul tău ca să ne convingi și dă tag unui prieten pasionat de fotografie, iar ambasadorul Canon, Cristian Vasile (Igu), care va fi alături de noi la evenimentul de testare, va selecta cele mai bune 10 fotografii postate de către voi, iar fericiții câștigători vor avea partea de o sesiune de testare alături de Igu, în studioul F64, cu model profesionist, makeup și toate cele necesare.
 
Atenție! Evenimentul are loc în București, asigurați-vă că puteți ajunge la Showroom în cazul în care primiți invitația.
 

De ce ar merita să câștigi una dintre cele 10 invitații?

În cazul în care imaginea ta va fi aleasă de Cristian Vasile (Igu), vei avea ocazia să testezi două dintre cele mai bune aparate lansate în anul 2020, Canon EOS R5 și R6, precum și obiectivele sistemele proiectate pentru sistemul EOS R. O astfel de sesiune de testare te poate face să înțelegi cu adevărat ce înseamnă sistemul EOS R.

Noile modele Canon EOS R5 şi EOS R6, aparate foto mirrorless full frame, oferă o combinaţie de viteză şi rezoluţie ce va stabili standarde noi şi vor face din aceste modele alegerea ideală pentru oricine, de la fotografii de nunţi, la fotografii de animale sălbatice. EOS R5 şi EOS R6 realizează fotografii inegalabile şi oferă funcţii de filmare uimitoare în body-uri compacte, permiţând fotografilor şi cineaştilor să îşi depăşească limitele creative şi să surprindă acţiunea mai bine ca niciodată. 

Cu siguranță merită să testezi aceste aparate în condiții sigure, într-un studio echipat cu toate instrumentele necesare. Un alt avantaj este faptul că îți punem la dispoziție un model profesionist, alături de luminile potrivite pentru a îl surprinde cât mai creativ. 

Ora începerii evenimentului

10:00

26 noiembrie 2020

Ora estimată de încheiere

19:00

27 noiembrie 2020

Instructori