Elemente de impact în fotografia de stradă, cu Mirela Momanu

Fotografia de stradă este mai mult decât simpla documentare, mai mult decat a capta ceva nou și mai mult decât a fi la momentul potrivit, la locul potrivit. Fotografia de stradă reprezintă și arta de a descoperi frumosul în monotonul cotidian și de a-l pune în valoare, este o pasiune și este o stare de bine!

În cadrul Sony Days, Mirela Momanu ne invită să descoperim împreună secretele din spatele unei fotografii de stradă cu impact și să găsim ingredientele necesare care, bine alese, pot oferi un aspect aparte unei fotografii și pot capta instant privirea și interesul.

De asemenea, vom povesti despre Sony A6400/A6600 în fotografia de strada și de ce ai opta pentru un astfel de aparat, iar la final vom avea o sesiune de Q&A.

Sony A6400
Sony A6600
Vă lăsăm mai jos câteva imagini realizate de Mirela Momanu:
Evenimentul si sesiunea de q&a vor fi moderate de Cristian Munteanu.

Cristian Munteanu fotografiază din 2010 și este colaborator MediafaxFoto din 2014. Fotografia de stradă și fotojurnalismul sunt genurile sale preferate.

Expoziţii: “Versus, dar impreuna” – Negreşti Oas 2013, Salonul Fotografului Român 2014, World Street Photography, “Street Views á-Priori” – Bucuresti 2013

Premii: Menţiune Sony World Photo Awards 2013, 2014

Apariţii în reviste: National Geographic Magazine, Mediafax Foto – Best of 2013, Photo Magazine, Featureshoot, Lenscratch, Art Photo Feature Magazine, Vice, International Street Photographer, Black & White Street Book, Lens Folio,  Bucureştiul meu drag

Printre numeroasele realizări fotografice ale lui Cristian Munteanu, amintim:

Ora începerii evenimentului

20:00

1 martie 2021

Ora estimată de încheiere

21:00

1 martie 2021

Locație

Online

Instructori