PhotoStory: Live Shoot – Portret, cu Marian Sterea

Marian Sterea iubește să lucreze cu lumina si oamenii din jurul său. Pe 11 octombrie te invităm să urmărești un live shooting de portret direct din studioul lui Marian, care va folosi mai multe surse de lumină (atât flash, cât și lumină continuă), ne va povesti despre o serie de obiective de la Sony (prime și zoom) și, mai ales, va oferi o serie de sfaturi utile în ceea ce privește fotografierea portretelor. În plus, îi vei putea adresa live orice întrebare!

Cine este Marian Sterea?

Marian Sterea este co-fondator al celei mai importante comunități de fotografi de nuntă și evenimente din România, WEDDCAMP Comunity, și unul dintre inițiatorii 2CreativeWorkshop.

“Iubesc fotografia, iubesc să transform momentele acelea imperfecte în emoții perfecte. Și iubesc să lucrez cu lumină și oamenii din jurul meu. Pentru mine fotografia nu este despre cele mai scumpe sau noi camere. Altminteri, banii îi investesc cu drag în echipamente, mai ales dacă este vorba despre lumini. Pentru mine, chiar și astăzi rămân valabile cuvintele lui Annabel Williams: Fotografia este 90% psihologie și 10% tehnică.”

Ora începerii evenimentului

20:00

11 octombrie 2021

Ora estimată de încheiere

22:00

11 octombrie 2021

Locație

Online

Instructori