Workshop de fotografie wildlife în Delta Văcărești cu Dragoș Stoica

Pasionat de natură și fotografie? Fă primii pași în fotografia de wildlife alături de Dragoș Stoica în Delta Văcărești. Înscrie-te gratuit, locurile sunt limitate!

În cadrul workshopului vom aborda fotografia wildlife alături de Dragoș Stoica. În prezent, inovațiile în domeniul fotografiei digitale ușurează mai mult ca niciodată captarea imaginilor uimitoare în sălbăticie. 

Delta Văcărești reprezintă un loc bun de antrenament vizual, practică și inspirație pentru fotografi. Pornind de la acest gând, am pregătit o tură foto dedicată cu o sesiune touch&try echipamente Sony alături de Dragoș Stoica, dar și un seminar despre fotografia wildlife.

Echipamentul pe care îl deține Dragoș Stoica este:

Cine este Dragoș Stoica?

Pasiunea și dragostea pentru fotografie mi-am început-o pe la 14 ani, când am reușit să fiu lăsat să mă "joc" cu un Zorky 4, vechi aparat pe film al bunicului meu. Pasiunea mea pentru știință, tehnică, mecanisme, mașinării etc, s-a îmbinat perfect cu un astfel de aparat manual vechi pe film. Dar nu m-am lăsat pana nu am înțeles și cum se folosește și ce se poate face cu el. Apoi a fost o dragoste ce nu s-a mai stins niciodată doar s-a intensificat. Din 2003 nu a fost decât o continuă dezvoltare, pas cu pas, an cu an, muncă după muncă.

Dragoș Stoica

Dacă nu poți participa la evenimentul live, te încurajăm să te înscrii oricum iar noi îți putem trimite înregistrarea ulterior!

Ora începerii evenimentului

14:00

19 septembrie 2021

Ora estimată de încheiere

16:00

19 septembrie 2021

Locație

Alouette - SPLAIUL UNIRII NR. 168, Bucuresti

Instructori