EXPERIENCE CENTER

Locul unde ideile, talentul si pasiunea devin realitate!

 

Un combo de know-how și tehnologie, dedicat creatorilor de conținut Fotograf, videograf, vlogger, podcaster, streamer, grafician sau ilustrator, oricine va putea experimenta propriile idei sau crea liniștit conținut pentru propriile canale de promovare, iar bonus – aveți suportul 100% al specialiștilor F64.

vlog spot

vlog spot

Vrei sa devii un youtuber de succes? Ai propriul vlog, podcast sau te gândești să începi unul? Aici poți pune în practică cele mai creative și năstrușnice idei pe care le ai, poți testa echipamente noi, pe care intenționezi să le achizitionezi și mai ales, ai parte de un studio audio video complet utilat și tot suportul tehnic al specialiștilor noștri.

De ce apelează creatorii de conținut la Vlogspot-ul F64?

Echipamente disponibile

Studio

studio

Vrei sa devii stăpânul luminii? Să o controlezi ca un expert? Studioul special amenajat te așteaptă cu soluții de iluminare variate, modificatoare, declansatoare și alte accesorii esențiale pentru un studio foto sau video.

De ce sa vii in Studioul F64?

Echipamente disponibile

video consultanță

video consultanță

Ai dorit de multe ori să afli detalii despre cele mai noi echipamente, dar te-a împiedicat distanța? Ori pur și simplu timpul nu îți permite să ajungi în showroom-ul de pe Bulevardul Unirii nr.64? Venim în ajutorul tău cu noul serviciu de Video Consultanță.

De ce să apelezi la serviciul de videoconsultanță?

DESCOPERA EXPERIENCE CENTER-UL F64