• Despre noi
  • Cursuri
    Curs foto acreditat-online-18 iunie-03 septembrie 2025

    Curs foto acreditat-online-18 iunie-03 septembrie 2025

    2.800lei 2.500lei
    Vezi detalii

    Cursuri Online

    Vezi toate cursurile

    Cursuri Offline

    Vezi toate cursurile
  • Biblioteca virtuala
  • Evenimente
  • Traineri
  • Contact
    Ai întrebări?

    (021) 270 00 50
    academia@f64studio.ro

    Cart

    0
    Academia F64
    • Despre noi
    • Cursuri
      Curs foto acreditat-online-18 iunie-03 septembrie 2025

      Curs foto acreditat-online-18 iunie-03 septembrie 2025

      2.800lei 2.500lei
      Vezi detalii

      Cursuri Online

      Vezi toate cursurile

      Cursuri Offline

      Vezi toate cursurile
    • Biblioteca virtuala
    • Evenimente
    • Traineri
    • Contact

      Editorial

      • Acasă
      • Blog
      • Editorial
      • Food-photography la Barbizon, ediția a doua

      Food-photography la Barbizon, ediția a doua

      • Postat de fabianbalint
      • Categorii Editorial
      • Data 6 noiembrie 2012
      • Comentarii 0 comentarii

      În week-end am organizat un nou workshop de fotografie culinară alături de prietenii de la LumeaRețetelor și Restaurantul Barbizon, de data aceasta cu și despre preparate de toamnă.

      Demonstrația maestrului bucătar Dumitru Bucșa a cuprins tot felul de rețete de sezon precum supa cremă de dovleac, iar la final papilele gustative ale participanților s-au delectat și cu clătite cu tot soiul de dulcețuri: de tomate verzi, de ceapă, de vinete, de ardei iute și altele.

      Ne-am bucurat să îl avem alături de noi pe Radu Dumitrescu, fotograful care a susținut workshop-ul de fotografie culinară și de această dată. Noi v-am mai povestit de fotografia culinară si cu alte ocazii.

      Vrem să vă lăsăm mai jos niște sfaturi pentru fotografia culinară direct de la Radu:

      – in fotografia culinara este indicat prezenta unei persoane care gusta/este pe cale de a gusta din preparate;

      – detaliile, decoratiile au in rol foarte important, deoarece ajuta la formarea unui cadrul apetisant;

      – primul lucru care trebuie setat in momentul in care pozam o farfurie cu mancare, este diagrafma;

      – inspiratia vine din cercetare – este bine sa vizualizam cat mai multe poze pentru a vedea ce unghi se potriveste mai bine;

      – cand fotografiem seara, este indicat sa punem pe blitz un filtru colorat, pentru a difuza lumina la aceeasi temperatura de culoare ca si becul.

      Iar pentru a vă da seama de festinul de la Barbizon, găsiți mai jos mai multe poze cu preparatele de sezon gătite de maestrul bucătar Dumitru Bucșa.

      Am reusit să vă stârnim pofta?

      Pentru mai multe poze vizitati pagina de Facebook. 

      Etichetă:barbizon, food photography, fotografie culinara, lumea retetelor

      • Acțiune:
      autor avatar
      fabianbalint

      Postarea anterioară

      Nikon D5200 – 24,1MP, ecran rabatabil si 39 de puncte AF
      6 noiembrie 2012

      Următoarea postare

      Canon te trimite in vacanta - al doilea castigator
      6 noiembrie 2012

      Alte recomandări pentru tine

      demo_image
      Ce trebuie să știi dacă te îndrăgostești de un fotograf
      3 februarie, 2020
      demo_image
      Vezi ce îți rezervă astrele de Ziua Internațională a Fotografiei
      17 august, 2019
      demo_image
      Grupul PhotoTeam România – Oamenii din spatele imaginilor
      10 aprilie, 2017

      Lasă-ne un comentariu Anulează răspunsul

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

      Caută

      021.270.00.50
      academia@f64studio.ro

      021.270.00.50
      academia@f64studio.ro
      Facebook-f Instagram Twitter Youtube Linkedin

      F64 Studio

      Cursuri

      Evenimente

      Magazin F64

      Închirieri

      Printing

      Blog

      Concurs

      Suport

      Contul meu

      Contact

      Suport clienți

      Devino trainer

      FAQs

      Cariere F64

       

      Utile

      Despre noi

      Termeni și condiții

      Prelucrarea datelor

      Cookies

      ANPC

      ODR

       

      Copyright F64.ro © 2021 SAL SOL

      Loghează-te

      fourteen − 9 =

      Ti-ai pierdut parola?

      Nu ești încă membru? Înregistrează-te acum

      Înregistrează un nou cont

      2 × three =

      Ești membru? Loghează-te