EVENIMENT ONLINE

Fotografii culinare de efect, la îndemâna oricui

 

cu Mihnea Ratte

24 februarie, ora 20:00

Despre eveniment

Vrei să afli cum să realizezi fotografii culinare uimitoare, în care să surprinzi savoarea și textura preparatelor? Te invităm să urmărești un eveniment LIVE, în care fotograful Mihnea Ratte va povesti despre cum să fotografiezi mâncarea.

Mihnea Ratte ne va dezvălui de cât de puține lucruri avem nevoie atunci când fotografiem mâncarea. Vei afla informații despre lumină: de la lumina naturală, la bec, până la lumina de studio și cum folia de aluminiu și hârtia de copt te pot salva de replica ”nu am aparatură scumpă, de aia nu îmi ies pozele”. 

Lifebox este partener oficial al acestui eveniment, astfel că Mihnea Ratte va fotografia bunătăți pregătite de chef Alex Cîrțu.

LifeBox este alternativa care te ajută într-un mod sănătos și gustos să îți ții promisiunea pe care ți-ai făcut-o, fie că vorbim despre cum să slăbești, să petreci mai mult timp cu familia sau să te ții de stilul tău de viață. Meniurile zilnice sunt planificate de nutriționist conform aportului caloric necesar pentru a slăbi sau a-ți menține greutatea. Chef-ul transformă calculele atente în gust perfect. Te ajutăm să economisești timp și să scapi de kilogramele în plus în cel mai gustos mod posibil.

Speaker

Mihnea a început ca jurnalist, dar în paralel a dezvoltat o pasiune pentru fotografie. A pus punct redacției și s-a aruncat cu capul înainte în noul lui scop în viață: să arate celor din jurul lui cum și ce vede el. Așa a ajuns să spună despre el că este fotograf fericit, pentru că în fiecare zi face ce îi place. Fotografiază de 15 ani și ceva și cel mai mult îi place alergătura de la evenimente și festivaluri, dar ii place la nebunie sa faca oamenii sa baleasca, asa ca de cativa ani a inceput sa faca poze la mancare si ii ies cat de cat. Consideră că aparatul este doar o unealtă, important este să transmită ce simte.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU FOTOGRAFIA CULINARĂ

Sony A7R III A
Sony Alpha a9 Mark II
Sony A7R IV A
Sony FE 90mm F2.8 Macro 1:1 OSS G
Sony 50mm F2.8 macro 1:1

Te așteptăm cu drag la eveniment, să povestim despre cum este să fotografiezi mâncarea!