bogdan zop portret

Bogdan Zop

Bogdan Zop a descoperit fotografia la 16 ani alaturi de o alta pasiune de a sa, mersul pe role. La acea varsta petrecea foarte mult timp in skateparkuri si a inceput sa-si fotografieze prietenii care faceau diverse scheme. Astfel prima sa dragoste este fotografia de sport extrem si actiune. 

A absolvit Facultatea de Fotografie la Caterbury Christ Church University si a revenit in tara pentru a lucra ca fotograf freelancer. Are adunati si 5 ani de lucrat alaturi de echipa F64 ca si consultant de vanzari, inceputi inainte de facultate si terminati dupa. 

Ulterior si-a luat inima in piept si de aprox. 8 ani este fotograf freelancer fulltime. Plecand de la fotografia de sport extrem, si-a dezvoltat foarte mult abilitatea de a suprinde instantanee, de a declansa in cel mai bun si inedit moment, astfel a deviat spre fotografia de eveniment, care este aproximativ 70% din practica sa. 

A fotografiat evenimente pentru majoritatea brandurilor si agentiilor de publicitate din Romania, prin colaborari directe sau alaturi de alti fotografi colegi, festivaluri, concerte, evenimente sportive etc. De asemenea este foarte apropiat si de fotografia de familie, fiind foarte pasionat sa surprinda oamenii in cele mai frumoase momente din viata lor. 

Ceilalti 30% se impart in diverse stiluri de fotografie, majoritatea fiind in jurul oamenilor: portrete, sedinte editoriale, fotografie de studio. Pe langa practica sa profesionala, in timpul liber este foarte pasionat de natura, de fotografia de peisaj, calatorie si animale. 

De pe vremea cand era consultant la F64 si-a dezvoltat pasiunea de a da mai departe informatiile detinute si astfel de 4 ani tine cursuri pentru incepatori, pana acum avand aprox. 600 de cursanti cumulati.

Beneficiaza de la pachetele recomandate de Bogdan ZOP
Kit Sony - Incepatori / Travel
Kit Sony - Travel / Strada Avansati
Kit Sony - Eveniment
Kit Sony - Sport / Concert
Kit Sony - Culinar
Kit Sony - Peisaj
Rucsaci Recomandati
Trepiede recomandate