Eveniment online

Sony Alpha 1 în practică

cu Marian Sterea și Marius Tudor

15 martie, ora 20:00

Despre eveniment

Pe 15 martie vă invităm să fiți alături de noi și gazdele noastre, Marian Sterea – Sony Europe Imaging Ambassador și Marius Tudor (2Creative, Weddcamp), într-o transmisie LIVE în care aveți ocazia să aflați despre experiența celor doi fotografi profesioniști cu noul vârf de gamă mirrorless full-frame lansat de Sony la începutul acestui an: Alpha 1. Un aparat spectaculos din toate punctele de vedere.

Vom face un shooting live în studioul lui Marian Sterea, vedem cum s-a descurcat și la un meci de fotbal (Marius Tudor est eun bine cunoscut fotograf de sport) și multe alte tips & tricks pentru utilizatorii de Sony mirrorless.

Speakers

Marius Tudor

MARIUS TUDOR

wedding and sports photographer
MARIAN STEREA

MARIAN STEREA

SONY EUROPE IMAGING AMBASSADOR

Produsul vedetă

Sony Alpha 1

Cea mai avansată din punct de vedere tehnologic și, în același timp, cea mai inovatoare cameră foto pe care Sony a lansat-o vreodată, Alpha 1 combină rezoluția înaltă și performanța de mare viteză la un nivel care nu a mai fost atins niciodată până acum în lumea camerelor digitale.

Cu un nou senzor de imagine Full-frame stratificat Exmor RS™ de 50.1 megapixeli, înregistrare video 8K 30p pe 10 biți 4:2:0 și multe altele, modelul Alpha 1 le va permite creatorilor de conținut, videografilor să capteze imagini pe care nu le-au putut surprinde până acum, cu maxim de detalii.

Pentru prima dată pe o cameră din seria Alpha, modelul Alpha 1 oferă posibilitatea înregistrării 8K 30p pe 10 biți 4:2:0 în format XAVC HS prin supraeșantionare 8.6K, pentru rezoluție extraordinară. În combinație cu tehnologia recunoscută de autofocalizare Sony, dar și cu performanța recunoscută în materie de gradare și reproducere a culorilor, modelul Alpha 1 va ajuta utilizatorii să își realizeze viziunea creativă până în cele mai fine detalii. Înregistrarea 8K poate fi folosită, de asemenea, pentru editare flexibilă la calitate 4K în timpul procesului de post-producție.

Ne ascultăm întotdeauna clienții, provocând industria să aducă pe piață noi inovații care depășesc cu mult așteptările lor. Alpha 1 depășește toate barierele existente, setând un nou standard pentru tot ceea ce creatorii pot realiza cu o singură cameră. Ceea ce ne încântă cel mai mult – mai mult decât caracteristicile extinse ale produsului – este capacitatea camerei Alpha 1 de a surprinde imagini care nu au mai fost captate până acum. Această cameră deschide o nouă lume în ceea ce privește posibilitățile creative, transformând în realitate ceea ce până acum era imposibil de realizat.

Yann Salmon Legagneur, Director Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe