review ea

Nicoleta Spasici

Curs cu telefonul mobil

Excelent, chiar mi-au fost depășite așteptările. Vlad Eftenie este un lector grozav si un om deosebit – a pus suflet in fiecare dintre fotografiile sale si a împărtășit cu noi (cursantii) trăirile și emoțiile legate de fiecare dintre aceste fotografii alese pentru curs. Ne-a transmis pasiune, cunostinte si secrete; intr-adevar, după acest curs, percepția lumii din jur e diferită: mai colorată, mai ordonată, mai frumoasa – plină de emoții si momente ce merita sa fie împărtășite. Mulțumesc!

review

Eugen Borcan

Curs foto acreditat

Un curs foarte bine structurat ,unde sunt incurajate discutiile libere pe tema fotografiei, la fiecare intrebare domnul Grozescu raspunzand intr-un mod amiabil si profesionist.

review ea

Alice Pitis

Curs Canon DSLR si mirrorless

Cursul s-a desfasurat conform asteptarilor: informatii precise, utile si prezentate foarte clar.

review ea

Andreea Duta

Seminar Sony mirrorless

Un curs foarte util pentru orice pasionat de fotografie, cu informatii tehnice dar si de compozitie, cu notiuni teoretice exemplificate practic de trainer in timp real, pe ecran.

review ea

Laura Iordache

Curs PRO Vlogging

Un curs practic, unde inveti sa gandesti strategic, de acolo decurgand si continutul pe care il poti crea in vlog.

review ea

Sorina Spirescu-Copae

Curs PRO Vlogging

Gabriel este un tip tare fain care mi-a dat impulsul acela real de incepe sa fac vlogging.

review ea

Andreea Petcu

Secretele fotografie cu telefonul mobil

Extraordinara! Geniala maniera lui Vlad de a capta atentia si interesul publicului implicand atat cunostinte tehnice de fotografie, cat mai ales o senzationala trecere in revista a starilor / emotiilor pe care fotografia le anticipeaza si, ulterior, le genereaza privitorilor.

review

Bogdan Banu

Curs foto acreditat

O experienta foarte utila si in egala masura placuta.Cursul este bine sistematizat si inglobeaza o experienta indelungata in domeniul fotografiei.Dl. Radu Grozescu gandeste si priveste ca un fotograf iar prin intermediul metodei sale pedagogice aparte, reuseste sa transmita foarte eficient continutul cursului; discursul este incarcat de umor de bun gust, creeaza o atmosfera relaxata si invita la interactiune.