WEBINAR GRATUIT

Video Marketing pentru afacerea ta

 

25 august, ora 16:15

Despre eveniment

Dacă ești marketer, antreprenor sau creator de conținut, acest webinar este pentru tine!
Folosește-te de puterea celui mai popular tip de conținut online. Te așteptăm LIVE pe 25 august de la ora 16:15.

Despre  ce vom discuta?

🔸  Tactici de promovare video online pe care le poți folosi lună de lună pentru a atrage noi clienți sau a crește rata de conversie a siteului tău.
🔸  Vezi LIVE exemple de aranjamente de tip studio in-house pentru interviuri, vlogging, podcasting sau prezentări video de produse.
🔸  Recomandări de la profesioniști de aparatură pentru aranjamentele video in-house (pentru toate buzunarele).
🔸  Primești oferte speciale din partea F64.ro pentru echipamentele recomandate.
🔸  Sesiune de întrebări LIVE adresate speakerilor.

Speakeri

Webinarul va fi susținut de Călin Biriș, trainer și fondator Online Mastery, iar sesiunile despre setup-uri de „studio-uri” in-house vor fi susținute de Vladimir Chetroiu, Product Manager Audio-Video F64, care va prezenta cele mai bune dispozitive pentru content marketing.

Despre trainer

CĂLIN BIRIȘ

Călin este partener de business în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. De asemenea, este fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 12 ani de experiență a susținut mai mult de 200 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din onlineul Românesc: Trilulilu și Zonga.

Despre trainer

VLADIMIR CHETROIU

Vladimir s-a alăturat echipei F64 în anul 2009, pentru o bună perioadă de timp ocupându-se de productia video in house a F64, unde a regizat, filmat și produs clipuri de training, pentru evenimente sau pentru promovarea produselor și serviciilor existente. Totodată, a prezentat produse sau teme fotografice în cadrul unor emisiuni televizate de profil de la DIGI24 și ProTV (I like IT). În prezent este Product Manager Audio-Video F64, cu experiență în consultanță și coordonarea echipei de specialiști video ai F64.

Vrei să înveți cum să-ți echipezi afacerea pentru a profita la maxim de ceea ce poate oferi video marketing-ul? Înscrie-te la webinarul LIVE, gratuit, de pe 25 august, de la ora 16:15.