Evenimente online

Zilele Panasonic

18-26 martie

Despre eveniment

Zilele Panasonic, pentru prima oară la F64

În perioada 18 – 26 martie, organizăm pentru prima oară Zilele Panasonic. Vom avea parte atât de evenimente LIVE, dedicate pasionaților de fotografie și videografie, cât și de oferte la produsele Panasonic. Ele sunt menite să aprindă curiozitatea oricărui pasionat de lumea foto-video. Ce te așteaptă? Iubire pentru fotografie, imaginație, creativitate, emoție, fotografi și videografi de la care avem de învățat și mai ales evenimente online (transmisii LIVE), în care vom afla mai multe despre echipamentele Panasonic ale momentului, de la fotografi cu experiență, plus o mulțime de oferte și reduceri speciale, dedicate creatorilor de conținut.

În cadrul acestei ediții, evenimentele vor fi online. Pentru prima ediție Zilele Panasonic, am ales subiecte interesante, prezentate de speakeri renumiți în comunitatea foto-video, care așteaptă întrebările tale în cadrul sesiunilor live.

Speakers

2021-03-11 (2)

Alin Anghelovici

NATURE PHOTOGRAPHER
2021-03-11 (1)

Cătălin Beldea

astrofotograf și vânător de eclipse
2021-03-11

Tedy Necula

Regizor și producător
VALI BARBULESCU

VALI BARBULESCU

fashion photographer

Agendă evenimente

Iată care este ordinea evenimentelor din Zilele Panasonic la F64!

#1. Secretele unui portret (aproape) perfect cu Vali Bărbulescu

18 martie 2021, ora 20:00

În cadrul acestui workshop, Vali Bărbulescu va demonstra, pas cu pas, procesul de realizare al unei ședințe foto de portret, de la alegerea locației, stabilirea schemei de lumini, comunicarea cu subiectul, editare și însemnătatea unui portret reușit.

Un alt punct al discuției va fi reprezentat de fotografia tip headshot, foarte importantă pentr actori, entertaineri, dar și pentru orice persoană corporate care își dorește o imagine bună.

Echipamentul pe care îl va folosi este reprezentat de Panasonic S1R

#2. Video Content Inpirațional cu Tedy Necula

22 martie 2021, ora 20:00

Te-ai întrebat vreodată cum ajuți brandurile să ajungă la inima oamenilor? De cele mai multe ori, un simplu ”filmuleț” nu este suficient. Oamenii au nevoie de inspirație iar videoclipurile inspiraționale sunt aur pentru orice brand.

Cum produci un video cu emoție și cinematic? Ce echipament minim folosești? Cum ajungi pe Netflix livrând emoție? Despre toate acestea vei descoperi alături de Tedy Necula, regizor și producător de video content inspirațional pentru branduri. Tedy Necula își va axa prezentarea exemplificând caracteristicile cheie ale Panasonic BGHS1H și bătrâna HVX200.

#3. Fotografia astronomică cu Cătălin Beldea

23 martie 2021, ora 20:00

 
Astrofotograful Cătălin Beldea va prezenta ultimele proiecte la care a lucrat în anul pandemiei. Ele sunt accesibile oricărui iubitor de fotografie, nu trebuie să fiți astrofotografi sau să aveți lunetă sau telescop. E foarte posibil, totuși, ca după întâlnirea cu el să vă doriți un telescop! 
La întâlnirea de pe 23 martie se vor prezenta trei proiecte foto. Cel mai accesibil dintre ele se numește Bucharest-Henge și vă arată cum puteți fotografia Soarele la apus sau răsărit, așa cum mulți cred că doar de la mare se poate! Ei bine, sunt câteva puncte din București de unde se pot obține fotografii spectaculoase cu discul Soarelui sau al Lunii, chiar în lungul bulevardelor din București.
Al doilea proiect se referă la fenomene astronomice care se pot fotografia cu echipament fotografic normal, de pe trepied normal, fără telescop și montură astronomică. Cerul e accesibil tuturor, numai că trebuie să știm când și unde să căutăm! Știați că în iulie, anul trecut, am fost vizitați de o cometă? Cum puteați fotografia cometa chiar din oraș, vă va arăta Cătălin.
Cel de-al treilea proiect se referă la specialitatea fotografului Cătălin Beldea, un vânător de eclipse care a ajuns pe șase continente, pentru 12 eclipse totale de Soare. În vremea pandemiei, a vrut să arate că se poate călători până și în Patagonia, dacă ai cu adevărat o pasiune. A făcut incursiunea în Chile, beneficiind de o deschidere a granițelor acestui stat de doar 3 saptamani. Dacă a reușit să fotografieze eclipsa, veți vedea în prezentarea lui!
Nu în ultimul rând, va răspunde la toate întrebările voastre legate de ce echipament recomandă pentru fotografia de noapte, de stele și de fenomene atmosferice și astronomice.”

Pentru aceste proiecte Cătălin Beldea a folosit Panasonic S full-frame (S1R si S1) împreună cu multe obiective Panasonic S, cum ar fi 70-200 f/450  1.424-105 f/4.

#4. Fotografia de călătorie cu G9 cu Alin Anghelovici

26 martie 2021, ora 20:00

Fotografia de călătorie este unul dintre cele mai îndrăgite genuri fotografice. În aceste vremuri, ne amintim cu drag și nostalgie de călătoriile din trecut, admirăm fotografiile realizate în acele călătorii, așteptând alte ocazii pentru a fotografia ținuturi îndepărtate.

Alături de Alin Anghelovici, un călător care este fotograf și un fotograf care este călător, vom povesti despre fotografia de călătorie. Alin Anghelovici ne va povesti câteva experiențe din călătoriile sale și ne va da detalii despre echipamentul pe care îl folosește în funcție de călătorie, precum și despre motivele pentru care a trecut la sistemul Micro Four Thirds și cum l-a ajutat această trecere.

Realizează fotografiile în mare parte cu Lumix G9 și Lumix S1R.

PRODUSELE VEDETĂ

Ediția aceasta, pe podium se află, fără să se certe pe locul I, toate ocupând această treaptă, următoarele aparate:

Panasonic Lumix S1R
Panasonic Lumix S1
Panasonic DC-BGH1 Camera Video Cinematica MFT
Panasonic Lumix DC-G9
Panasonic Lumix S Pro 70-200mm F4 OIS Full Frame Montura L
Panasonic Lumix S Pro 50mm F1.4 Full Frame Montura L
Panasonic Lumix S 24-105mm F4 Macro OIS Full Frame Montura L

Te așteptăm cu drag la evenimentele online, să învățăm lucruri noi despre pasiunea noastră comună alături de fotografi și videografi cu experiență! Nu uita că Panasonic Days înseamnă și o mulțime de oferte speciale. Zilele Panasonic este o campanie unde îți punem la dispoziție și o mulțime de pachete cu echipamente foto Panasonic, în așa fel încât să poți decide mai ușor care este kitul ideal pentru tine.