Speakers

#1 Cum fotografiezi copiii la început de an școlar și nu numai, cu Magda Constantin

ONLINE: 15 septembrie, ora 20:00 

Fotografierea copiilor este un proces vesel și plin de satisfacții, dar poate însemna totodată și o provocare unică. Indiferent dacă dorești să-ți formezi o carieră în fotografierea copiilor sau pur și simplu faci parte dintre părinții dornici să surprindă momente pline de emoție de la începutul de an școlar și nu numai, există anumite sfaturi pe care nu ar trebui să le treci cu vederea atunci când vine vorba de fotografierea copiilor.

Despre asta povestim LIVE, alături de Magda Constantin. Totodată, vom avea în vedere echipamente SONY la îndemână pentru bugete și situații diverse, cum ar fi modelele: A6100, A6400 sau A7II, plus, desigur, o serie de obiective de portret.

Cine este Magda Constantin? 

Magda este fotograf de familie (în București și împrejurimi) de mai bine de 6 ani. A început cu mult înainte, cu un curs de fotografie acreditat la RGB. A continuat mai târziu, cu workshop-uri și mentoring-uri dedicate, alături de oameni extrem de talentați din industria fotografiei de familie, atât locala cât și internațională: Olga Vușcan, Elena Shumilova, Mădălina Vasile.

Evoluția ca și fotograf a fost împletită, în tot acest timp, cu evoluția ca mamă. Sofia și Radu au crescut odată cu fotografiile ei. La început participau la ședințe în cărucior sau în sisteme de purtare. Acum deja ajută și ei la sesiuni. Și mereu i-au fost alături ca modele și ca principalii fani. „Mami, mie îmi plac foarte mult fotografiile tale, să știi” – este cea mai grozava incurajare pe care o poate auzi o mama fotograf!

La început, a descoperit sufletul fotografiei de familie prin lentila unui foto jurnalist. A învățat să surprindă cele mai frumoase și intime momente de bucurie și iubire. A ajuns mai târziu să creeze ea însăși cadre și decoruri de studio, care să pună în valoare unicitatea unui portret de familie. Mai multe despre Magda aici.

Dacă nu poți participa la evenimentul live, te încurajăm să te înscrii oricum iar noi îți putem trimite înregistrarea ulterior!

#2 Soluții de vlogging Sony cu Gabriel V. Barna

ONLINE: 17 septembrie, ora 20:00

Vrei să afli cum te inspiri în alegerea subiectelor, cum îți prezinți povestea, cum te documentezi și ce echipament să foloști în clipurile tale? Atunci acest eveniment este pentru tine!

În ziua de astăzi poți face vlogging cu orice tip de device, de la telefon până la o cameră de acțiune. 

Pe 17 septembrie de la ora 20:00, alături Gabriel V Barna vom discuta despre vlogging. Iată care vor fi principalele puncte:
🔸 Cum te inspiri în alegerea subiectelor
🔸 Cum îți prezinți povestea
🔸 Cum te documentezi
🔸 Ce echipamente să folosești în funcție de subiect
🔸 Elemente esențiale pentru a alege camera potrivită

Cine este Gabriel V. Barna?

De-a lungul timpului a lucrat și lucrează în continuare cu brand-uri precum F64 sau Cristian Onețiu și a atins rezultate excelente în conversie prin materialele video realizate. De exemplu, în doar 8 luni a reușit să crească un canal de YouTube de la 300.000 de vizualiăari la peste 1 Milion.

În momentul de față este Vlogger, colaborator F64 pentru review-uri și consultanță de strategie pentru YouTube, creator de content pentru Cristian Onețiu și consultant Social Media.

Dacă nu poți participa la evenimentul live, te încurajăm să te înscrii oricum iar noi îți putem trimite înregistrarea ulterior!

#3 Workshop de fotografie wildlife în Delta Văcărești cu Dragoș Stoica

OFFLINE: 18 septembrie, ora 14:00

În cadrul workshopului vom aborda fotografia wildlife alături de Dragoș Stoica. În prezent, inovațiile în domeniul fotografiei digitale ușurează mai mult ca niciodată captarea imaginilor uimitoare în sălbăticie. 

Delta Văcărești reprezintă un loc bun de antrenament vizual, practică și inspirație pentru fotografi. Pornind de la acest gând, am pregătit o tură foto dedicată cu o sesiune touch&try echipamente Sony alături de Dragoș Stoica, dar și un seminar despre fotografia wildlife.

Echipamentul pe care îl deține Dragoș Stoica este:

Cine este Dragoș Stoica?

Pasiunea și dragostea pentru fotografie mi-am început-o pe la 14 ani, când am reușit să fiu lăsat să mă "joc" cu un Zorky 4, vechi aparat pe film al bunicului meu. Pasiunea mea pentru știință, tehnică, mecanisme, mașinării etc, s-a îmbinat perfect cu un astfel de aparat manual vechi pe film. Dar nu m-am lăsat pana nu am înțeles și cum se folosește și ce se poate face cu el. Apoi a fost o dragoste ce nu s-a mai stins niciodată doar s-a intensificat. Din 2003 nu a fost decât o continuă dezvoltare, pas cu pas, an cu an, muncă după muncă.

Dragoș Stoica

Dacă nu poți participa la evenimentul live, te încurajăm să te înscrii oricum iar noi îți putem trimite înregistrarea ulterior!

#4 Experimentează obiectivele Sony în toamna urbană cu Alex Damian

OFFLINE: 24 septembrie, ora 17:30

Alături de Alex Damian, vom porni într-o călătorie impresionantă și vom afla:

  • Cele mai potrivite obiective pentru zona urbană
  • Cum să surprinzi atmosfera de toamna urbană
  • Sfaturi legate de compoziție și editare
  • Poziția soarelui la apus și care sunt străzile din București unde găsim cea mai bună lumină pe timp de toamnă
  • Sesiune practica touch&try cu echipamente Sony

Dacă nu poți participa la evenimentul live, te încurajăm să te înscrii oricum iar noi îți putem trimite înregistrarea ulterior!

Sony A7S III
Sony A9 Mark II
Sony A7C
Sony Alpha 1
Sony A7 III
Te așteptăm cu drag la evenimentele online și offline, să învățăm lucruri noi despre pasiunea noastră comună alături de fotografi și videografi cu experiență! Nu uita că Sony Days înseamnă și o mulțime de oferte speciale. Zilele Sony este o campanie unde îți punem la dispoziție și o mulțime de pachete cu echipamente foto Sony, în așa fel încât să poți decide mai ușor care este kitul ideal pentru tine.