Eveniment online

Zilele Sony

25 februarie – 5 martie

Despre eveniment

Zilele Sony revin în februarie – martie la F64

În perioada 25 februarie – 5 martie, revenim cu o nouă serie de evenimente speciale, dedicate pasionaților de fotografie și videografie, organizate împreună cu partenerul nostru Sony Romania. Zilele Sony sunt menite să aprindă curiozitatea oricărui pasionat de lumea foto-video. Ce te așteaptă? Iubire pentru fotografie, imaginație, creativitate, emoție, fotografi și videografi de la care avem de învățat și mai ales evenimente online (transmisii LIVE), în care vom afla mai multe despre echipamentele Sony ale momentului, de la fotografi cu experiență, plus o mulțime de oferte și reduceri speciale, dedicate creatorilor de conținut.

În cadrul acestei ediții, evenimentele vor fi online. Te provocăm să evoluezi în cariera de creator de conținut, să înveți mai multe alături de speakeri de renume din domeniu. De la fotografia de stradă și portret, la cum îți alegi camera pentru vlogging, te poți înscrie la evenimentele noastre online.

Speakers

imagine-dan-cadar-final-1536×866

DAN CADAR

Zona IT
2021-02-08 (1)

MIRELA MOMANU

STREET PHOTOGRAPHER
2021-02-08

LUIZA MARINAS

Fine art PHOTOGRAPHER
GABRIEL BARNA

GABRIEL V BARNA

Digital Creator / YouTuber

Agendă eveniment

Iată care este ordinea evenimentelor din Zilele Sony la F64!

#1. Q&A despre Sony A7S III și videografie, cu Dan Cadar 

25 Februarie, ora 20:00

Sony A7S III, mult așteptatul succesor al lui Sony A7S II, a fost testat pe teren și în studio de către Dan Cadar, om de televiziune cu mulți ani de experiență și unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi români din zona tech. Vom afla în acest prim LIVE din serie, care sunt îmbunătățirile acestui nou model și de ce ar trebui să facă parte din geanta oricărui videograf sau creator de conținut cu pretenții.

Ești curios cum se descurcă Sony A7S III când vine vorba de videografie? Acum ai ocazia să pui orice întrebare despre acest subiect în cadrul sesiunii Q&A alături de Dan Cadar.

Printre cele mai importante puncte de discuție din sesiunea de Q&A, amintim:

  • detalierea a două scenarii de utilizare: pentru canalul de YouTube de la Zona IT și pentru un film de scurt metraj făcut pentru un festival
  • Run&Gun vs Script&Storyboard și cum ajută la asta diversele funcții, formate, rezoluții etc.
  • Optică și accesorii – ce anume folosește Dan Cadar, de la obiective și până la gimball-uri și recordere externe
  • Integrarea lui A7S III în ecosistemul de la studio.

#2. Elemente de impact în fotografia de stradă, cu Mirela Momanu și Sony A6400/A6600

1 Martie, ora 20:00

Fotografia de stradă este mai mult decât simpla documentare, mai mult decat a capta ceva nou și mai mult decât a fi la momentul potrivit, la locul potrivit. Fotografia de stradă reprezintă și arta de a descoperi frumosul în monotonul cotidian și de a-l pune în valoare, este o pasiune și este o stare de bine!

În cadrul Sony Days, Mirela Momanu ne invită să descoperim împreună secretele din spatele unei fotografii de stradă cu impact și să găsim ingredientele necesare care, bine alese, pot oferi un aspect aparte unei fotografii și pot capta instant privirea și interesul.

De asemenea, vom povesti despre Sony A6400/A6600 în fotografia de strada și de ce ai opta pentru un astfel de aparat, iar la final vom avea o sesiune de Q&A.

#3. Cum îți alegi corect prima cameră pentru vlogging, cu Gabriel V. Barna

3 Martie, ora 20:00

Discutăm live despre particularitățile unei camere potrivite pentru vlogging și povestim despre Sony ZV-1.

Atunci când treci de la smartphone la prima ta cameră poate să fie destul de complicat. Trebuie doar să cunoști câteva elemente esențiale pentru a alege camera potrivită, elemente despre care vorbim în acest live.

În cadrul sesiunii de Q&A de la finalul live-ului, așteptăm întrebările voastre despre motivele pentru care Sony ZV-1 este o cameră potrivită pentru vloggerii începători.

Evenimentul va fi moderat de Ștefan Mirea.

#4. Portret creativ cu Luiza Marinaș și Sony A7 III

5 Martie, ora 20:00

În cadrul prezentării vom vorbi despre viziune, barierele vederii, despre cum să alegem un subiect și comunicarea cu acesta. De asemenea, vom vorbi despre percepția vizuală și metafore vizuale, atingând și puțin din simbolistica elementelor pe care intenționăm să le includem în cadru. Apoi, vom dezbate procesul fotografierii și la ce aspecte să fim atenți atât înainte de o ședință foto, cât și în timpul acesteia.

Plus, de ce Sony A7 III este aparatul la care visează Luiza și ce parere i-a făcut la teste.

Evenimentul si sesiunea de Q&A vor fi moderate de Tina Genovia.

PRODUSELE VEDETĂ

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare ediție Zilele Sony invitații noștri vor povesti în cadrul LIVE-urilor de un aparat Sony care îi ajută în munca lor, de care s-au simțit imediat atrași. Ediția aceasta, pe podium se află, fără să se certe pe locul I, toate ocupând această treaptă, următoarele aparate:

Sony A7S III
Sony ZV-1
Sony A6400
Sony A6600
Sony A7 III
Te așteptăm cu drag la evenimentele online, să învățăm lucruri noi despre pasiunea noastră comună alături de fotografi și videografi cu experiență! Nu uita că Sony Days înseamnă și o mulțime de oferte speciale. Zilele Sony este o campanie unde îți punem la dispoziție și o mulțime de pachete cu echipamente foto Sony, în așa fel încât să poți decide mai ușor care este kitul ideal pentru tine.