Curs foto acreditat-online-1 octombrie-12 decembrie 2024

incepand cu 117 lei/luna prin

avans pe gustul tau
2.800lei 2.240lei
1600×790-coperta-curs-foto-acreditat-online-grupa-de-seara
Cursul are Autorizatie (seria B nr. 0013111) pentru a acorda diplome de specializare care atesta calificarea de Fotograf, conform Standardului ocupational N.C./COR 343101. Acesta este updatat la 180 h conform noilor cerinte in vigoare. Informatii importante: Cursul consta in 22 sedinte TEORIE , a cate 3h , desfasurate in fiecare marti si joi. * Sedintele vor avea loc online, pe platforma Zoom.  Link-ul de acces il veti primi inainte cu 1 zi de desfasurarea cursului. Interval orar: 18:00-21:00, cu pauze. Sedintele de PRACTICA vor consta in studiu individual cat si in alte activitati, exercitii sustinute de domnul lector prin videoconferinta in fiecare week-end.   ZILELE LIBERE DATE DE STAT SUNT ZIEL FARA CURS. Termen de plata curs: 4 zile din momentul inscrierii comenzii.   Descriere curs:
 • Scopul cursului este instruirea participantilor pentru a fotografia cu succes majoritatea subiectelor
 • Cursul se adreseaza atat pasionatilor cat si celor interesati de fotografia comerciala.
 • Cursul este recomandat doar posesorilor de aparate cu obiective interschimbabile: DSLR, SLT, mirrorless.
 • Cursul este exemplificat pe DSLR-uri Canon si Nikon. Deoarece tehnica foto este aceeasi, avem si participanti cu Pentax, Sony (SLT) si aparate mirrorless.
 • Toate notiunile tehnice din curs sunt exemplificate si in timp real pe ecranul din sala, participantii vizionand simultan LCD-ul aparatului pe care se face demonstratia.
 • Suportul de curs este optimizat atat pentru citire pe tableta cat si pe computer. Este oferit participantilor cu un usor avans fata de lectia predata de catre lector.
  Conditii de participare curs:
 1. In cazul in care nu intrunim numarul minim de 10 participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Daca nu veti putea participa in grupa reprogramata, comenzile achitate vor fi stornate integral.
 2. Contravaloarea comenzii se poate restitui doar inainte de inceperea cursului (cu 7 zile  fata de data mentionata) si in termen de 14 zile de la achizitia acestuia.In cazul imposibilitatii temporare de participare la orele de curs, clientul poate cere reprogramarea acestora la alte grupe sau la urmatoarele cursuri tinute de F64.
 3. Pentru intocmirea dosarului de participare, trebuie sa ne trimiteti inainte de inceperea cursului, la adresa de e-mail academia@f64studio.ro, documentele mentionate AICI. *Este obligatoriu sa detineti macar diploma de BAC.
 4. Detinerea unui aparat foto.
 5. Dacă numărul maxim de participanți este atins înainte de începerea cursului, acesta nu va mai apărea pentru rezervare in pagina Academiei F64.
Despre examen: diploma de specializare se obtine in urma unui examen sustinut la finalul cursului, ( IN BAZA UNEI PROBE GRILA DE SI A UNUI PORTOFOLIU CARE VA FI CREAT IN TIMPUL INDIVIDUAL DE PRACTICA). Examenul va avea loc un 1-2 zile dupa terminarea cursului. Pentru examen este necesar sa:
Beneficiaza de la pachetele recomandate de Radu GROZESCU
Kit Nikon - On A Budget
Kit Nikon - Calatorii
Kit Nikon - Obiective
Kit Tamron - Pentru Story

Informații

 • Teme abordate 10
 • Chestionare 0
 • Durată 180 de ore
 • Nivel Toate nivelurile
 • Perioada curs 1 octombrie-12 decembrie 2024
 • Elevi 0
 • Evaluări Da
Radu Grozescu

PHOTO TRAINER

Am luat primul contact cu fotografia la 12 ani, pe vremea fotografiei pe film alb/negru si a laboratorului clasic. In 1987 am inceput sa public in presa, apoi, intre 1990 si 1994 am fost fotoreporter angajat la ziare si reviste.

Din 1994 sunt fotograf independent, specializat in fotografii de prezentare pentru companii (corporate photography). Am inceput sa predau seminarii foto din 2009 si cursuri foto din 2011.In 2012 am preluat Cursul foto acreditat la F64, la care am avut peste 1000 de absolventi.

Cursul foto acreditat este destinat atat incepatorilor cat si pasionatilor de fotografie care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile foto sau chiar sa-si transforme pasiunea intr-o ocupatie.

La curs predau cele mai simple si rapide metode pentru a obtine fotografii cat mai bune direct din aparat. Exemplific in timp real pe DSLR-uri Canon, Nikon si Sony mirrorless, cursantii vazand setarile folosite si meniurile direct pe ecranul din sala.Cursul incepe cu lectii de tehnica fotografica si continua cu prezentarea domeniilor importante ale fotografiei: portret, eveniment, peisaj, arhitectura, produse/food. Exista un suport de curs complet, optimizat pentru citirea pe tableta sau computer.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

incepand cu 117 lei/luna prin

avans pe gustul tau
2.800lei 2.240lei

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *