Curs online obiective Sony

Gratuit
group of young photography students with teacher during an outdoor photo course

Despre curs:
Tot ce trebuie să știi despre obiectivele SONY! Află despre importanța și caracteristicile de bază ale obiectivelor, marcajele Sony, gamele de obiective, tipuri de obiective, luminozitatea lor, stabilizarea, filtrele șamd

Un curs excelent despre obiective pentru fotografii începători și entuziaști care dețin sau se gândesc să achiziționeze echipamente SONY.

Imaginează-ți cât de grozav te simți să faci imagini uau cu camera ta pentru că ți-ai făcut temele și ai cumpărat obiectivul potrivit pentru genul de fotografii pe care le practici. Fără compromisuri când vine vorba de unghiuri, focale, sau nevoia de a te apropia ori de a face un pas înapoi. Doar folosind obiectivul perfect pentru fotografiile pe care dorești să le faci…

Creat pentru începători, pasionați și entuziaști, acest material video despre obiectivele SONY este cursul ideal pentru oricine dorește să afle mai multe despre obiectivele disponibile pentru camerele SONY sau care caută să cumpere un obiectiv nou, dar nu este sigur ce ar trebui să aleagă. Nu contează dacă deții o cameră cu senzor crop sau full frame, acest curs acoperă ambele opțiuni!

Beneficii curs:

• Are 61 de videoclipuri incluse;

• Te ajută să înțelegi cum funcționează obiectivele, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie de achiziție, indiferent că vorbim despre zoom-uri sau obiective fixe;

• Îți arată ce pot face obiectivele în funcție de focală, luminozitate etc., punctele lor forte și punctele slabe, ce accesorii merită să folosești alături de ele;

• Acest curs te învață despre obiectivele disponibile pentru camera ta SONY într-un mod accesibil, prietenos, cu toate detaliile de care ai nevoie.

Informații

  • Teme abordate 61
  • Chestionare 0
  • Nivel Incepatori
  • Perioada curs Nelimitat
  • Elevi 677
  • Evaluări Da
Radu Grozescu

PHOTO TRAINER

Am luat primul contact cu fotografia la 12 ani, pe vremea fotografiei pe film alb/negru si a laboratorului clasic. In 1987 am inceput sa public in presa, apoi, intre 1990 si 1994 am fost fotoreporter angajat la ziare si reviste.

Din 1994 sunt fotograf independent, specializat in fotografii de prezentare pentru companii (corporate photography). Am inceput sa predau seminarii foto din 2009 si cursuri foto din 2011.In 2012 am preluat Cursul foto acreditat la F64, la care am avut peste 1000 de absolventi.

Cursul foto acreditat este destinat atat incepatorilor cat si pasionatilor de fotografie care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile foto sau chiar sa-si transforme pasiunea intr-o ocupatie.

La curs predau cele mai simple si rapide metode pentru a obtine fotografii cat mai bune direct din aparat. Exemplific in timp real pe DSLR-uri Canon, Nikon si Sony mirrorless, cursantii vazand setarile folosite si meniurile direct pe ecranul din sala.Cursul incepe cu lectii de tehnica fotografica si continua cu prezentarea domeniilor importante ale fotografiei: portret, eveniment, peisaj, arhitectura, produse/food. Exista un suport de curs complet, optimizat pentru citirea pe tableta sau computer.

Review

Evaluare medie

0
0 review-uri

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *