Fotografia de călătorie, cu Paulian Prăjitură 25 iulie

În căutarea unei experiențe autentice, fotografia de peisaj ne oferă o fereastră către frumusețea naturală a lumii. Aceasta ne poartă către splendoarea naturii, dezvăluindu-ne senzațiile și vibrațiile pe care aceste locuri unice ni le oferă, fie că este vorba despre munți, câmpii intense sau ape cristaline, imaginea noastră capătă o autenticitate de nedescris prin intermediul acest peisaje impresionante. 

În cadrul evenimentului, Paulian Prăjitură va discuta despre importanța fotografiei de călătorie, dar și cum să aplici cele mai importante sfaturi pentru a realiza pozele pe care ți le dorești.

Despre Paulian Prăjitură

Salut! Eu sunt Paulian Prăjitură, sunt din Constanța, și numele meu este cât se poate de real, de dulce și de amuzant.

Îmi aduc aminte și acum cum în primul an eram “fotograf teoretician” pentru că învățam cum să folosesc aparatul foto și noțiunile de bază tehnice și de compoziție fără să am un aparat foto. Căutam informații peste tot, mă uitam la fotografii pe net, apoi umblam zile întregi pe coclauri pentru o fotografie. Au fost vremuri faine. Cred că oricine este cu adevarat pasionat de ceva înțelege ce spun.

Am început cu fotografia de peisaj (prin 2004-2005) pentru că sunt un introvertit și asta nu presupunea să vorbesc cu oameni. Dar cariera mea a luat o turnura neasteptata si am revenit asupre peisajelor si calatoriilor abia in 2017.

Prin fotografiile mele sper sa ii inspir si pe altii sa iasa un pic din casa, sa vada ca exista viata si in afara oraselor si sa constientizeze ca lumea in care traim e cu adevarat frumoasa si diversa.

Ora începerii evenimentului

19:30

25 iulie 2023

Ora estimată de încheiere

00:00

25 iulie 2023

Locație

Atelier 44 str. Sfintii Apostoli nr. 44

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *