PhotoStory: De la Shooting la Print cu Cristian Vasile

Fotografia de portret este unul dintre cele mai populare și abordate genuri fotografice, la pol opus, însă cot la cot cu fotografia de peisaj. Portretul este o pictură, un desen, o sculptură, o fotografie sau o altă formă de reprezentare a unei persoane în care expresia și fața acesteia sunt predominante. Scopul acestuia este să ne transmită starea și detalii despre personalitatea subiectului.

Evenimentul LIVE va fi transmis din studio-ul lui Cristian Vasile. După ședința de fotografie de portret, vom printa câteva imagini pe o imprimantă CANON PIXMA G640 CISS.

Cine este Cristian Vasile?

Cristian Vasile (Igu) este renumit pentru portretele realizate în studio și pentru fotografia de acțiune. Pentru Cristian, fotografia echivalează cu explorarea, așa că în expedițiile sale îi este util autofocusul extrem de exact, stabilizarea senzorului și cele două sloturi de card. Plus ecranul LCD rabatabil și rotativ. În ceea ce privește fotografia de portret, este încântat de cele 20 de cadre pe secundă care îi permit să surprinda microexpresiile personajelor.

Ora începerii evenimentului

19:00

14 octombrie 2021

Ora estimată de încheiere

22:00

14 octombrie 2021

Locație

Online

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *