Zilele SONY – Fotografia corporate, cu Cătălin Săvulescu

Îți e dor de evenimentele SONY DAys offline? De ateliere practice și sesiuni de testare echipamente? Vrei să faci bani din fotografie? Te invităm pe 28 iulie, de la 18:30 la 20:30 să descoperim secretele fotografiei corporate, alături de Cătălin Săvulescu.

Ne întâlnim la F64- Sala Bucovina, str. Bucovina nr. 2B.  Află de Cătălin Săvulescu cât mai multe despre fotografia corporate, cum realizăm astfel de ședințe foto, la ce să fim atenți, ce fel de cerințe au clientii si cum ajungi să câștigi din astfel de fotografie.

 

Despre Cătălin Săvulescu

Cătălin Săvulescu este un fotograf profesionist, cu o experiență de peste 12 ani în fotografia comercială, având un vast portofoliu de clienți, de la restaurante, până la cabinete profesionale individuale și corporații.

De asemenea, a predat fotografie de produs la Dalles și CPPC (Centrul de Pregătire Profesională în Cultură), a fost lector pentru mai mule discipline foto în cadrul Festivalului de Arte Vizuale – Vama sub Lumini de Oscar și a avut numeroase workshop-uri de fotografie comercială, și nu numai.

“Fotografia reprezintă acel ceva fără de care viața mea nu ar avea niciun înțeles. Fotografia îmi este mereu aproape, îmi este pasiune, îmi este refugiu și îmi este sursa venitului. Fotografia a fost dintotdeauna o componentă importantă a mea, este felul în care mă descriu, este felul în care mă exprim. Fotografiez orice fel de produs din orice material ar fi el. Realizez fotografie de mâncare, fotografie de bijuterii, fotografie de interioare, fotografie de pantofi/haine și nu numai. Regula de bază este: orice poate fi vândut va fi fotografiat!

Ce echipamente vei putea testa?

Te așteptăm, pe 28 iulie, de la ora 18:30, la Sala Bucovina! Locurile sunt limitate. 

Ora începerii evenimentului

18:30

28 iulie 2022

Ora estimată de încheiere

20:30

28 iulie 2022

Locație

Sala Bucovina - Str. Bucovina nr. 2B (vis-a-vis de Arena Nationala)

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *