Zilele SONY – Fotografia culinară, cu Mihnea Ratte

Îți e dor de evenimentele SONY DAys offline? De ateliere practice și sesiuni de testare echipamente? Vrei să faci bani din fotografie? Te invităm pe 26 iulie, de la 18:30 la 20:30 să descoperim secretele fotografiei culinare, alături de Mihnea Ratte!

Ne întâlnim la Decadance Pub, un local situat în apropiere de Piața Romană, în București. Mihnea ne va arăta cum să ne folosim de echipamente, lumină și recuzită pentru a realiza fotografii culinare de efect.

Despre Decadance Pub

Decadance este un local situat în apropiere de Piața Romană, ascuns departe de aglomerație și de zgomot, într-una dintre cele mai mari clădiri de birouri ale orașului – The Landmark.  Inspirat de unul dintre cele mai mari spectacole de dans – Decadence – locația se aseamănă cu o scenă de teatru, cu arcade Scala, podea de terrazo și multe alte elemente de decor care subliniază fantezia.

Meniul este inspirat din ingrediente locale, transpuse în preparate moderne, astfel încât oaspeții să fie surprinși de ceea ce vor găsi în farfurie (diferite tipuri de brânzeturi, mezeluri și multe alte bunătăți tradiționale). În privința băuturilor, folosind tehnici personalizate  și experimentând cu ingrediente pentru a dezvolta noi modalități de a capta diverse arome, sunt create cocktail-uri extraordinare.

Astfel, vei avea ce să fotografiezi la acest eveniment!

Despre Mihnea Ratte

Mihnea a început ca jurnalist, dar în paralel a dezvoltat o pasiune pentru fotografie. A pus punct redacției și s-a aruncat cu capul înainte în noul lui scop în viață: să arate celor din jurul lui cum și ce vede el. Așa a ajuns să spună despre el că este fotograf fericit, pentru că în fiecare zi face ce îi place. Fotografiază de 15 ani și ceva și cel mai mult îi place alergătura de la evenimente și festivaluri, dar ii place la nebunie sa faca oamenii sa baleasca, asa ca de cativa ani a inceput sa faca poze la mancare si ii ies cat de cat. Consideră că aparatul este doar o unealtă, important este să transmită ce simte.

Ce echipamente vei putea testa?

Te așteptăm, pe 26 iulie, de la ora 18:30, la Decadance! Locurile sunt limitate. 

Ora începerii evenimentului

18:30

26 iulie 2022

Ora estimată de încheiere

20:30

26 iulie 2022

Locație

Decadance, Bucuresti

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *