Zilele SONY – Fotografia de interior/imobiliară, cu Călin Stan

Îți e dor de evenimentele SONY DAys offline? De ateliere practice și sesiuni de testare echipamente? Vrei să faci bani din fotografie? Te invităm pe 25 iulie, de la 10:00 la 18:00, să descoperim secretele fotografiei imobiliare, alături de Călin Stan!

Vorbim despre:

  • cum ne pregătim de o astfel de sesiune foto
  • cum fotografiem
  • tips & tricks de fotografiere și editare
  • aplicăm la fața locului, într-o locație de vis: Casa Timiș

Despre Casa Timiș

Între coamele blânde ale dealurilor subcarpatice, a fost creată o nouă filă de poveste: Resortul Casa Timiș (www.casatimis.ro), un portal fermecat către o insulă de lumină și sănătate. 

 În aparență 16 căsuțe de hobbiți, ascunse în interiorul colinelor, cu acoperișuri vegetale, pereți pictați și uși fără colțuri. În esență niște bungalow-uri de lux, ce dispun de spații generoase și dotări de excepție, un întreg univers de rafinament și răsfăț. 

 Alegerile sunt nesfârșite, pe domeniul lor de 140 de hectare: piscină cu saună exterioară și jacuzzi, trasee de biciclete, jogging, trakking. Plimbări prin parcul Casa Timiș, cu cele trei lacuri ale sale. Foc de tabără, minigolf, loc de joacă. 

 

Despre Călin Stan

 

Cu o experiență de peste 15 ani fotografie, Călin Stan este un fotograf profesionist specializat în  fotografii pentru domeniul HORECA (imagini de interior, exterior) și fotografie culinară pentru meniu, fotografie imobiliară și de arhitectură și fotografie industrială. În portofoliul său vei găsi și alte tipuri de servicii foto pe care le oferă periodic, cum ar fi tururi virtuale 360, filmări și fotografii aeriene și fotografii de eveniment (corporate).

De-a lungul timpului a lucrat pentru clienți din diferite domenii: hoteluri, restaurante, companii industriale, agenții de publicitate, agenții de turism, magazine online și offline, organizatori de evenimente dar și reprezentanți locali ai unor producători auto, companii din domeniul mobilei sau producători.

Câteva nume ar fi: Ikea, Rompetrol, Ramada, Suzuki, HP, Google, Casa Kraus, Arcadia Apartments șamd

Ce echipamente vei putea testa?

Te așteptăm, pe 25 iulie, de la ora 10:00, la un atelier foto de o zi, cu multă practică, într-o locație de vis! Locurile sunt limitate. Asigurăm transport gratuit cu autocar de 4*.

Ora începerii evenimentului

10:00

25 iulie 2022

Ora estimată de încheiere

18:00

25 iulie 2022

Locație

Casa Timis, Chitorani, Prahova

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *