Fotografia de stradă

Mini curs gratuit

ce vei învăța ?

Ce inseamna de fapt fotografie de strada

Fotografia de stradă prezinta în mod direct și neregizat viața oamenilor în mediul public și nu necesita neapărat prezența efectivă a unei strazi sau a mediului urban.

Echipament necesar

Ce tip de echipament foto sa folosesti, in functie de preferintele tale fotografice si de situatiile aparute.

4 moduri de a profita de lumina

Unul dintre cele mai bune lucruri când vine vorba despre fotografia de stradă este faptul că acest gen fotografic îți permite să profiți la maxim de lumină, indiferent că ai parte sau nu de ora de aur.

Unghiuri si ce tip de mesaje poti transmite

Așa cum de dimineață ne facem exercițiile de înviorare, la fel trebuie să ne antrenăm și ochiul. Fotografia ne ajută să observăm lucruri din jurul nostru pe care alții nu le văd. Viața este un spectacol pe lângă care este păcat să trecem nepăsători.o.

compozitie

Exista reguli de compozitie care se pot aplica aproape oricand si altele pe care le vom intalni mai rar. Compozitia ne ajuta sa atragem atentia catre elementele importante din imagine, catre subiect si ghideaza adesea ochiul privitorului prin imagine.

Tips & tricks

Fotografia de strada poate fi o modalitate de a deschide mai bine ochii in fata a tot ceea ce ne inconjoara si, de asemenea, de a conferi o nota de suprarealism imaginilor.

De ce să parcurgi acest curs?

Iti doresti ca fotografiile tale de strada sa nu fie doar poze facute pe strada? Vrei sa iti imbunatatesti compozitiile si sa ai la indemana o serie de tips&tricks pentru imagini de impact?  Iti doresti sa stii care ar fi cel mai potrivit echipament foto pentru tine? Si cum poti profita de el pentru a evidentia lumina si subiectii in fotografia de strada? Atunci acest mini-curs gratuit este pentru tine!