Fotografia de strada – mini curs gratuit

Gratuit
cover curs strada
Mirela Momanu

STREET PHOTOGRAPHER

Absolventa a Facultatii de Textile-Pielarie si Management Industrial din Iasi, Mirela e dovada vie ca o pasiune te poate ajuta sa te reinventezi. In materie de fotografie, a absolvit scoala RGB Photography si Școala de Poetica Fotografica Francisc Mraz, plus cursul de formatori de la Euro Best Team.
Nestatornica si mereu in cautare de noi provocari, Mirela este presedinte al Asociatiei Exposure si membru fondator al festivalului international de fotografie Bucharest Photo Week
Pasionata de fotografia de strada, face parte din echipa de membri fondatori ai grupului PhotoTeam, cu care a printat si lansat un album de fotografie de strada. Mai mult, a construit o intreaga comunitate in jurul pasiunii sale: grupul international de fotografie On SPOT, cu peste 8000 membri ce activeaza pe platforma Facebook.
A organizat numeroase expozitii de fotografie si a avut aparitii in mai multe publicatii din afara si din tara, obtinand numeroase premii si medalii in cadrul diverselor Saloane de Fotografie.

Lector in cadrul RGB Photography si colaborator Academia F64.

Vezi portofoliul Mirelei: https://creativedu.ro/portofoliu-mirela-momanu/

STREET PHOTOGRAPHER

A urmat Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, insa pasiunea pentru fotografie a facut-o sa se apropie tot mai mult de acest domeniu. De asemenea, coordoneaza activitatea de comunitate si blogul F64, premiat de trei ori in cadrul Webstock Awards la categoria bloguri de companie. Co-fondator Bucharest Photo Week si On Spot. A publicat fotografii si articole in revistele din Romania si nu numai, tiparite sau doar online. A participat la numeroase expozitii de grup, atat in tara, cat si in strainatate, cea mai recenta in SUA (New York). Una dintre fotografiile sale de strada a fost pe lista extinsa de la Sony World Photography Awards 2018. Este membra Women Street Photographers si are o imagine inclusa in cartea publicata in martie 2021 de Prestel-USA. Autoarea cartii “Dincolo de creativitate si fotografie” (aprilie 2021), lector in cadrul Academiei F64 si fost lector RGB Photography. Vezi portofoliul Cristinei: https://creativedu.ro/portofoliu-cristina-garlesteanu/

Review

Evaluare medie

5
2 review-uri

Evaluare detaliată

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
  • Admin bar avatar

    Super curs

    Am învățat câteva lucruri noi, care îmi sunt chiar utile! Mulțumiri pentru acest curs!

  • Bine structurat

    Felicitari si multumim pt toate aceste info! La cat mai multe.

Gratuit