Cris

Cristina Ardelean

Sunt fotograf si trainer de fotografie din 2012. Lucrez in propriul studio foto unde realizez fotografie de produs si portete, dar lucrez si ca fotograf de evenimente pentru clienti corporate. Am urmat cursurile Facultatii de Arte Plastice, un masterat in Fotografie Comerciala si un curs de Formator pentru a putea preda aceasta materie frumoasa.

Pentru mine, fotografía a inceput ca un hobby si a devenit foarte repede o pasiune si apoi un stil de viata. Cred ca fotografiem pentru a ne pastra amintirile, pentru a vorbi despre experientele noastre si pentru a transmite emotiile simtite. Fotografia este o lume a simturilor si a emotiilor. Este, de asemenea, o modalitate de cunoastere si auto-cunoastere.

Redarea realitatii in fotografie nu este doar un act de recunoastere, ci este si un act de intelegere: fie a interesului nostru pentru lucrul fotografiat, fie a propriului nostru mod de a privi lumea. In esenta, fotografía este o amprenta, o introspectie si un mod de a ne impregna prezenta in lume.

Alți membri