Pastreaza-ti amintirile intr-o fotocarte!
Traim intr-o era digitala dar suntem nostalgici dupa print. Pe hartie, fotografiile devin o parte a lumii fizice, capata substanta, au parca o alta semnificatie.
Imaginile de pe un hard extern le vom rula de cateva ori, pentru familie sau prieteni, dar vom uita relativ rapid de ele, comparativ cu un album sau o fotocarte pastrate in biblioteca, pe care le putem rasfoi oricand avem o clipa de regaz si un ceai sau o cafea langa.
Pornind de la aceste premize, F64 a lansat in 2014 serviciul de printing, disponibil atat online, cat si in magazin. De la printarea fotografiilor pe diferite tipuri de hartie si la dimensiuni diverse, pana la fotomagneti, printuri inramate si fotocarti.
In acest articol povestim despre serviciul fotocarte F64 si vom afla pe scurt despre:
- tipurile de fotocarti
- dimensiunile la care acestea sunt disponibile
- termenele de procesare si preturi
- modul de creare al fotocartilor
Fotocartea va fi intotdeauna cadoul ideal pentru orice ocazie, iar la F64 ai posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni.
Serviciul Fotocarte F64:
- este un serviciu 100% romanesc, fiind un parteneriat cu firma Photogo din Cluj
- fotocartile pe care ti le oferim vin in mai multe dimensiuni si cu mai multe tipuri de coperti sau hartie
- orice proiect este verificat inainte sa fie trimis la printare, astfel ca vei fi contactat in cazul in care identificam neconcordante in proiect
Ce formate si ce tipuri de coperta/ hartie exista?
Formatul patrat este disponibil in 3 dimensiuni:
- 14×14 cm de la 45 lei
- 20×20 cm de la 90 lei
- 28×28 cm de la 195 lei
Formatul portret este disponibil la dimensiunea 21×28 cm – A4 de la 90 lei
Formatul panoramic este disponibil in 2 dimensiuni:
- 21×15 cm – A5 de la 55 lei
- 28×21 cm – A4 de la 145 lei
Preturile sunt determinate de tipul de prezentare a fotocartii, de format, dimensiune si hartie.
Fotocartea Layflat – O prezentare impecabila datorita unui mod de legare a paginilor care permite o deschidere perfecta de 180 grade. Este disponibil doar cu coperta tare.
Fotocartea Standard cu coperta tare – O fotocarte cu tinută, datorată copertii tari si aspectului placut de revista. Legarea paginilor in coperta se face prin brosare.
Fotocartea Standard cu coperta moale – O fotocarte de buget, cu un aspect de revista. Legarea paginilor in coperta se face prin brosare.
Fotocartile se imprima pe hartie super lucioasa, fotografica sau de calitate superioara 300g, in functie de tipul de fotocarte ales – buget, standard sau layflat.
Ce este layflat?
Layflat este o tehnica de legare prin care este posibil ca atunci cand paginile fotocartii sunt deschise sa nu existe nicio indoitura la mijloc, paginile ramanand complet plate. Fotocartile layflat sunt optiunea ideala pentru a pastra intacte fotografiile panoramice, care se intind pe latimea a doua pagini.
Ce este brosarea?
Cartile brosate reprezinta cea mai populara metoda de finisare a cartilor, beneficiind de cel mai bun cost si de o buna rezistenta. Colile de interior sunt incleiate si au atasata o coperta dintr-un suport de o grosime superioara (170-300g/mp). In aceasta categorie intra mai multe tipologii de produse, existand versiuni care implica bloc interior cusut sau brosarea cu clape.
Timpul de livrare pentru orice fotocarte este de 7 zile, si, fiindca este un serviciu cu acoperire naționala, livrarea se face oriunde in tara prin curier rapid.
Cum creez o fotocarte?
Crearea fotocartii se face simplu si usor, din confortul propriului birou sau de oriunde ai acces la un calculator, prin intermediul aplicatiei online.
Fie ca iti doresti o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi, cum ar fi zilele de scoala, activitatile sportive, o seara in oras cu prietenii sau vrei sa realizezi un album cu ultima voastra vacanta, o fotocarte de familie ori doar pentru cel mic, pasii sunt extrem de simpli.
Tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul de client din www.f64.ro, sa accesezi pagina de Printing, sa apesi pe butonul Creaza fotocartea si sa folosesti intr-un mod creativ aplicatia de Fotocarte.
Adauga fotografii!
E foarte simplu sa adaugi fotografii din calculatorul tau sau de pe site-urile pe care iti stochezi pozele. Poti adauga poze din Facebook, Flickr, Picasa, PhotoBucket, SmugMug.
AutoMix – ce inseamna?
Dand click un singur buton, putem crea proiectul pentru tine, folosind fotografiile pe care le-ai adaugat la etapa precedenta. Tehnica noastra speciala va realiza proiectul in cateva momente. Nu-ti place? Da clic din nou sau personalizeaza-l dupa cum doresti.
Layouts
Foloseste layout-urile prestabilite ale temei, sau cele cu diverse numere de fotografii pe pagina si layout-urile pentru texte. Da astfel mai multa diversitate fotocartii, creand pagini unice!
Backgrounds
Foloseste functionalitatea de backgrounds pentru a adauga fundaluri diverse paginilor tale. Poti sa alegi din elementele specifice temei, din recomandari de backgrounduri sau chiar poti sa uploadezi backgrounduri create de tine.
Lista paginilor
Aici regasesti lista tuturor paginilor din proiectul tau. Dai click pe o pagina pentru a o selecta si edita. Poti sa muti paginile, schimband astfel ordinea lor.
Alte functionalitati existente in lista paginilor :
– adaugarea o pagina alba sau o pagina tematica
– duplica o pagina
– sterge o pagina
– trage de pagini pentru a le schimba ordinea in cadrul proiectului.
Personalizeaza-ti proiectul prin stickere
Personalizeaza-ti proiectul prin adaugarea de layout-uri create intr-o maniera profesionala, de backgroundur, dar si de stickere. Taie fotografiile in diverse forme. Sau incarca elemente de design create de tine pentru a personaliza proiectul asa cum doresti.
Editarea paginii
Crearea de pagini este acum simpla, prin sistemul drag and drop. Pur si simplu, ia cu drag and drop fotografiile sau stickerele din partea stanga si adu-le in centru, pe pagina. Apoi, poti sa le muti, sa le rotesti, sa le redimensionezi, sau sa faci zoom in.
Functionalitatea de autosalvare
Nu trebuie sa te ingrijorezi in ceea ce priveste salvarea proiectului. De fiecare data cand este realizata o modificare, sistemul le salveaza in mod automat.
Undo si Redo
Aceste doua butoane te vor asigura ca poti face modificari, fara frica de a pierde munca anterioara. Dai click pe Undo atunci cand faci o greseala sau pe Redo pentru a reveni la ceva ce ti-a placut.
Spor la fotocarti!
Nu-ți abandona amintirile în PC sau pe hardurile externe, apeleaza cu încredere la serviciul de printing F64. Noi te așteptăm cu drag!
In plus, urmareste-ne de Black Friday, te asteapta cateva surprize placute. 🙂
„Mai avem astăzi nevoie de print? Ar trebui folosit mai degrabă semnul exclamării. În fața societății de consum însă, ceea ce altă dată părea o certitudine, ceva de la sine înțeles, astăzi devine obiect de muzeu. În goana dupa nou, riscăm să uităm reperele care ne-au adus astăzi, aici. Să privești un tablou pe un perete nu e un simplu gest mecanic. El subîntinde un întreg act de cultură: a fi interesat de un gest artistic, a fi într-un muzeu, într-o expoziție, a privi, a pătrunde dincolo, a atinge (foaia de hârtie). Tipăritura este un mediu străvechi de comunicare, suportul fix punând baza unei întregi lumi de inter-schimb, cu reguli și valori stabilite încă din antichitate. Dacă ajungem astăzi să-i verificăm viabilitatea, e posibil cu siguranță să știm să ne păstrăm relația cu rădăcinile. Asta nu înseamnă că nu e necesar să ne adaptăm noilor medii. Ciudat însă, senzația de consitență nu o conferă efemerul de care „astăzi” este atât de plin.
Revenind la zile noastre, aud adesea, despre fotografii : „…dar să le și scoți pe hârtie, atlfel se pierd prin calculator și nu le mai vedem niciodată”. Chiar așa! Mediul nu se învechește cu siguranță, gesturile noastre uită doar ceea ce poate conta cu adevarat – și aceea este urma lăsată, palpabilă.” (Vlad Eftenie, arhitect și fotograf)
Etichetă:albume foto, carti foto, fotocarte, fotografii printate, printing