EVENIMENT ONLINE

Sony A7 IV în practică

cu Vali Bărbulescu

29 octombrie, ora 20:00

Despre eveniment

Vrei să știi mai multe despre vedeta evenimentului, Sony A7 IV? Află de ce noua cameră Sony Alpha 7 IV redefinește standardele! Te așteptăm la un webinar gratuit, complet dedicat testării și prezentării A7 IV, alături de Vali Bărbulescu, vineri, 29 octombrie, începând cu ora 20:00.

Vei urmări un review live susținut de Vali Bărbulescu și vei descoperi A7 IV în practică! Vali Bărbulescu a supus unui test noua cameră în cadrul unui shooting de portret. Dacă dorești să știi mai multe despre camera vedetă a evenimentului și despre experiența de la prima încercare, acest webinar este pentru tine!

Agenda evenimentului:

  Aflăm cele mai importante funcții ale camerei  A7 IV

  Vorbim despre experiența lui Vali Bărbulescu cu Sony A7 IV

  Puncte forte Sony A7 IV și diferența față de predecesorul său

  Prezentare de la shootingul de portret

  Sesiune Q&A despre cadrele realizate și aparatură

Chiar dacă nu poți participa, înscrie-te și primești înregistrarea după!

Speaker

VALI BĂRBULESCU

Vali Bărbulescu a descoperit fotografia în urmă cu 10 ani și de atunci se află într-o călătorie vizuală continuă. Fascinat de frumusețea umană, fiecare portret realizat de el se constituie într-o poveste spusă într-o fracțiune de secundă. Atracția pentru estetic în forme și spatiu l-a dus către fotografia de fashion, pe care Vali o realizează natural, într-o manieră clasică dar cu o rezonanță contemporană puternică.

Pasiunea, determinarea și munca susținută au făcut ca fotografiile sale să fie recunoscute în marile epicentre ale modei ca Paris, Milano, Londra sau New York. A fost publicat în print și online în reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vanity Fair etc. Lucrează frecvent pentru branduri ca Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari etc., iar fotografiile sale includ modele de top ca Gigi și Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Barbara Palvin, Kaia Gerber si cei mai importanti influenceri din zona fashion/lifestyle printre care Chiara Ferragni, Kristina Bazan, Bruna Marquezine, Cameron Dallas și Anna Dello Russo.

Hedonist avid și cu un spirit nomad, Vali Bărbulescu se folosește de fotografie pentru a realiza “the journey of his life”!

Produsul vedetă

Sony Alpha 7 IV

Sony a anunțat pe data de 21 octombrie noi adiții în gama sa de imagistică – camera Alpha 7 IV (model ILCE-7M4) cu obiective interschimbabile și cu noul senzor de imagine full-frame de 33 megapixeli (aprox., efectivi). Noua Alpha 7 IV este camera hibridă supremă, care oferă o calitate spectaculoasă a imaginii și, de asemenea, de tehnologii video superioare, cu autofocalizare avansată, operabilitate îmbunătățită și capabilități care eficientizează fluxul de lucru.

Te așteptăm cu drag la eveniment, să descoperi A7 IV în practică alături de unul dintre cei mai buni fotografi din domeniu!